language

Kulcsszavak:

NER HOTEL highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [468]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Közeleg a Matolcsy-korszak vége: Ádám és barátai óriási vagyonátmentésbe kezdtek

A kormány és a jegybankelnöki mandátumát szűk egy év múlva kitöltő Matolcsy György a felszínen évek óta kóstolgatja egymást, ám a mélyben senki nem parancsol megálljt az MNB ingatlan-kiszervezési gyakorlatának. Pedig a Matolcsy fia által fémjelzett üzleti klub óriási vagyonátmentésbe kezdett – a nemzeti bank régiós multicége, a varsói tőzsdén jegyzett GTC Group közreműködésével. Utóbbi eddig 42 milliárd forintnyi eurót fizetett a Matolcsy Ádám–Száraz István-kör által kezelt tíz ingatlanért; köztük olyanokért, amelyeket anno épp az MNB portfoliójából „szakítottak” ki. A lengyel fél tagadja, hogy szívességi felvásárlóként segítené e neves magánszereplőket, ám a Válasz Online egy angliai falucskában bizonyítékot talált a GTC–Száraz-összefonódásra.

A Tiborcz-közeli sárvári szállodában 200 ezer forint fölött van egy éjszaka, és még a proszektúrát is el kellett bontani miatta

Megnyílt Sárvár legújabb luxusszállodája, az ötcsillagos Melea – The Health Concept Hotel, számolt be róla szerdán a Nyugat.hu. Nagyobb szállásfoglaló oldalakon még nem, de a hotel honlapján már lehet foglalni szobát. Még a legolcsóbb csomagot választva is több mint 200 ezer forintot kell fizetni egy éjszakáért.

Milliárdos hitellel futtatná fel a fideszesek kedvenc edzőtermét Mészáros Lőrinc

A felcsúti milliárdos vállalkozó bő egy évvel ezelőtt gyarapította vállalkozásainak sorát a Naphegyenen található, fideszes politikus törzshelyeként is emlegetett edzőterem. Gyakran megfordult itt többek között Rogán Antal volt felesége, Rogán-Gaál Cecília, és sokszor látták Habony Árpádot, Orbán Viktor tanácsadóját is.

Matolcsy Ádám külföldre költözött, a haverjához köthető alapok tízmilliárdokkal gyarapodhattak

A Partizán az elmúlt hetekben arra próbált meg választ kapni, mit csinál az MNB-alapítványok külföldi érdekeltsége, a GTC. Röviden: ugyanaz történik kint, mint ami itthon, az MNB-alapítványok lengyel érdekeltsége valamiért épp olyan ingatlanokat vásárol meg Magyarországon, amelyek Matolcsy Ádám köréhez köthetőek.

Tényleg nem lehet már megkerülni Tiborczot a magyar szállodapiacon?

A vállalkozó, aki saját állítása szerint apósa támogatása nélkül is ugyanott tartana, ahol most, pár év alatt építette fel szállodabirodalmát. Állami milliárdok itt, állami százmilliók ott, de Mészáros Lőrinc neve is feltűnik a nagy építkezésben.

Szállodákba fektet a magyar katolikus egyház, az állam meg pénzeli

A Magyar Katolikus Egyház több egyházmegyéje és rendje indított szállodaberuházást az elmúlt években, méghozzá állami pénzből

Banktitok ellenére kiderült: többmilliárdos állami hitelt kapott a Market egyik tulajdonosa

A kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló befektető, Scheer Sándor egyik vállalkozása is részesült a Baross Gábor újraiparosítási hitelprogramból.

Alapkezelőben lett tulajdonos Mészáros eltiltott volt intézője

Csík Zoltán cége, amely most bevásárolt Capital Community kockázatitőkealap-kezelőben, jogszerűtlenül működik.

Mészáros és Tiborcz nagybevásárlást csapott a gazdaság felpörgetésére szánt állami százmilliárdokból

Takargatni sem próbálják az érintettek, hogy a koronavírus, majd a háború okozta krízis leküzdésére szolgáló állami százmilliárdok Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségeinél futnak össze.

Tompos Márton: Sárváron lebontották a kórház hullaházát és a helyén egy Tiborcz-hotelhez vezető utat építettek

Az ötcsillagos szálloda megépítéséhez 2,5 milliárd forint állami támogatást, azaz közpénzt is kaptak. A cég azt közölte, egy 200 milliós felújítást vállaltak a kórház területén, amelynek néhány eleme már megvalósult.
Találatok: [468]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>