language

Kulcsszavak:

NER HOTEL highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [404]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Ezt nem állíttatta le Lázár: milliárdokért kap négycsillagos szállodaépületet a Ménesbirtok

Állami pénzből vették meg a mezőhegyesi Ménesbirtokot, amelybe milliárdokat tettek, majd egyszerűen egy vagyonkezelő alapítványnak ajándékozták, teljesen ingyen. A korábban Lázár János által irányított Miniszterelnökség 15 milliárd forinttal támogatta meg a Ménesbirtokot, az azt kezelő alapítványt kuratóriumi elnökként Lázár János vezeti.

A cég, ahol összeérnek a Navracsicshoz és Tiborczhoz köthető szereplők

Érdekes nevek bukkannak fel.

Mozgolódik a hivatal a 17 éve készülő visegrádi luxushotel ügyében

Hatósági eljárás indult a Visegrád mellett 17 éve építeni kezdett, de 14 éve elakadt luxushotel-beruházás ügyében. Az új tervek engedélyezéséhez lesz szükség előzetes vizsgálati dokumentációra.

A moslékgyűjtő, a vécékefetartó és a betétes kuka is közpénzből lesz a közpénzből épült felcsúti étteremben

Ahogyan a közösből fizetik az automata kávéőrlőt, a hűtőket, a szekrényeket és a tűzhelyeket is. A turisztikai attrakciónak nevezett projektet egyébként több mint 1 milliárd forintért Mészárosék családi cége kivitelezte.

7,4 milliárdos osztalék után nem fizetett adót egy milliárdos kelet-magyarországi üzletember

Vádemelést javasol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy kelet-magyarországi élelmiszerlánc- és szállodatulajdonos, valamint ügyvédje ellen. A gyanú szerint a vállalkozó két év alatt 7,4 milliárd forint osztalékot vett fel vállalkozásaiból, ami után nem fizetett adót – közölte a hatóság hétfőn az MTI-vel.

Uniós- és közpénzből épített saját magának vendégházat Pétervására fideszes polgármestere

50 millió forint uniós támogatásból épített falusi vendégházat Pétervására fideszes polgármestere. Ez már a sokadik olyan turisztikai beruházás a környéken, amire ő, vagy családtagjai nyertek uniós és költségvetési támogatást. Eged Istvánt a helyszínen találta Hadházy Ákos. A polgármester előbb azt mondta a független képviselőnek, hogy takarítja a házat, majd mikor szembesítették vele, hogy munkaidőben van, azt mondta, a betegszabadságát tölti.
Találatok: [404]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>