language

Helyek:

Nógrád megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [122]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Az élvezetek lesznek a központban a Nógrád Megyei Önkormányzat vállalkozásában

Geopark, enjoypontok és túraközpontok készülnek egyelőre 1,3 milliárdból.

350 millió forint tűnt el a hugyagi önkormányzatnál, nyomoz a rendőrség

Szociális bérlakások építésére és felújítására, illetve helyi fejlesztésekre, például óvodafelújításra nyerték a pénzt, ám ezekből szinte semmi sem valósult meg. Az alpolgármester szerint a pénz egyszerűen elment működésre. A korábbi polgármester lemondott.

Özönlik a közpénz a kormányhű civilekhez és álcivilekhez, a többiek csak az adakozókban bízhatnak

Fidesz körüli civilek, sőt álcivilek esetében is bárki lehet milliárdos vagyon kezelője, hiszen a kormány és a parlamenti többség mindenféle aggály nélkül osztja szét a közösség vagyonát a hithű szervezetek között.

Becsó Zsoltnak le kell vennie a Facebook-posztot, melyben egy kormányzati templomfelújítással kampányolt

Elmarasztalta a fideszes Becsó Zsoltot a Nógrád megyei választási bizottság, miután egy magánszemély panasszal élt náluk a fideszes képviselő egyik Facebook-posztja miatt, derül ki a bizottság március 4-én hozott határozatából.

A nagy fideszes laptoposztogatás

Noha a helyi választási bizottság egy múlt heti szentendrei iskolai laptoposztás után kimondta, hogy a fideszes Vitályos Eszter megsértette az idevágó törvényt, ugyanezt tette most a szintén kormánypárti színekben, a Simonka György helyén induló Erdős Norbert. Aligha véletlenül.

1,7 millió forintot sikkasztott el a gyerekek pénzéből a Nógrád megyei gyermekotthon vezetője

Két Nógrád megyei gyermekotthont is vezetett az a 36 éves gyermekvédelmi intézményvezető, akivel szemben a Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt, mert az általa kezelt, a gyermekek ellátását biztosító összeggel, valamint az utógondozott gyerekek apanázsával nem tudott elszámolni – közölte honlapján az ügyészség.Az ügyészség a büntetlen előéletű nő ellen sikkasztás bűntette miatt emelt vádat.

0, azaz nulla honvédelmi sportközpont készült el, a haverok viszont jól jártak

Három éve működniük kellene a „hazafias szempontból fontos” sportokat oktató intézményeknek, s noha az alapkőletételek nagy csinnadrattával lezajlottak, még az érintett önkormányzatok sincsenek képben, mi a helyzet az építkezésekkel.

Uniós pénzből épült vendégházak, ahol jól jártak a politikaközeli pályázók

Összeállítást készítettünk azokról a részben vagy egészben uniós támogatásokból megvalósult vadász- és vendégházakról, amikhez a pénzt fideszes (vagy a kormánypártokhoz közeli) politikusok, polgármesterek, illetve családtagjaik nyerték el. Az összegyűjtött családi házaknak tűnő „falusi szálláshelyek” azért problémásak, mert azokban a gyanú szerint a politikusok saját magukat és barátaikat a kelleténél többször látták vendégül. Több esetben pedig csak a sajtóbotrányok után tették publikussá azokat az elérhetőségeket, ahol egyáltalán le lehet foglalni a szállásokat. Egyetlen olyan esetet sem találtunk, amikor a vissza nem térítendő EU-s pénzekkel való ügyeskedés miatt megbüntették volna a kormányközeli nyerteseket.
Találatok: [122]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>