language

Személyek:

Novák Katalin highlight_off

Novák Katalin

Veresné Novák Katalin Éva magyar politikus, jogász, közgazdász, egykori köztársasági elnök. 2014–20 között család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, majd 2020–21-ben családokért felelős tárca nélküli miniszter. 2017–21 között a Fidesz egyik alelnöke, 2018–22 között országgyűlési képviselő.

2022 és 2024 között köztársasági elnök. 2024. február 10-én a bicskei pedofilbotrány kapcsán hozott kegyelmi döntése következményeként bejelentette lemondását a köztársasági elnöki posztjáról. (Wikipédia)

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [35]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Havi bruttó 700 ezerért fizet gazdasszonyt Novák Katalinnak az állam

A Szabad György Irodaházban kapott helyet Novák Katalin titkársága, amely összesen négyfős, a volt köztársasági elnök ugyanis nemcsak személyi titkárt, kommunikációs referenst és titkárságvezetőt, de egy gazdasszonyt is igényelt. Miután Hadházy Ákos független képviselő csütörtökön kiposztolta ezt, az RTL Híradó rákérdezett a fizetésükre.

Novák Katalin sógornője és egy öt éve tartó nyomozás a szegény donorok petesejtjeit gazdagoknak áruló budapesti klinika ügyében

A 444 információja szerint még mindig folyik az öt éve tartó a nyomozás a Versys nevű meddőségi klinika ügyében, azzal a gyanúval, hogy pénzért megvették rászoruló nők petesejtjeit, amiket gazdag ügyfeleknek adtak el. Ez Magyarországon szervkereskedelemnek számít, több közeli országban viszont nem. A Versys egyik egykori embriológusa ad tanácsot a magyar lombikszektort 2022 óta felügyelő Vesztergom Dórának, aki Novák Katalin sógornője és azután nevezték ki oda, hogy Novák elnök lett. A Vesztergom vezette Humánreprodukciós Igazgatóság tavaly többek között azt javasolta a kormánynak, hogy könnyítse meg a petesejtadományozást. Ez máig sem történt meg, állítólag a katolikus egyházhoz közelálló lobbi hatására. Szakemberek attól tartanak, hogy ha tényleg volt illegális petekereskedelem és tényleg sok nő szült gyereket azonos donor által eladott petesejtből, később féltestvérek kerülhetnek akár szexuális kapcsolatba egymással.

Több mint négymillió forintjába került az adófizetőknek, hogy Balog Zoltán kiruccant Novák Katalinnal Pápua

18 639 ausztrál dollár (4 388 372 Forint) költséget fizetett a magyar állam Balog Zoltán és egy másik egyházi személy tavaly októberi útja kapcsán az utazásukkal és a tartózkodásukkal összefüggésben – derül ki egy adatigénylésből, amelyet az egyik olvasónk nyújtott be a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz.

Népszava: Novák kitüntetett egy református lelkészt, aki 62 millió forinttól fosztott meg egy iskolát

Saját működésére fordított 62 millió forintot a kitüntettett lelkész által vezetett egyházközség, pedig azt egy iskola működtetésére kapták.

Húszmilliós támogatást kapott az államfő családpárti alapítványa a Szerencsejáték Zrt.-től

Az állami szerencsejáték-szervező cég jelentős összeggel támogatja Novák Katalin alapítványát, amely a házasságot mint „egy nő és egy férfi élethosszig tartó szövetségét” népszerűsíti. Volt azonban egy másik, jobboldali alapítvány, ami ennek dupláját kapta.
Találatok: [35]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>