language

Kulcsszavak:

nyelvvizsga highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [37]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Nyelvvizsgabotrány: négy év börtön a fővádlottnak

Négy év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék szerdán első fokon azt a nyelvvizsgáztatót, aki egy társával 300 ezer forintért segített angol középfokú nyelvvizsgához jutni - valós teljesítmény nélkül - számos vizsgázónak.

NYELVVIZSGABOTRÁNY: KATONAI TANÁCSHOZ KERÜL A GIGAPER

Ahogy sejteni lehetett, katonai tanácshoz került a vesztegetés útján szerzett nyelvvizsgákkal kapcsolatos gigaper, miután az ügyben szerepel 61 olyan ember, aki fegyveres testület hivatásos állományában teljesít szolgálatot, illetve 45 rendőr is.

Katonai tanács vizsgálja a gyanús nyelvvizsgákat

A Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsához kerül a nyelvvizsga-bizonyítványok vesztegetéssel történő megszerzésének ügye - közölte a Budapest Környéki Törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

BÍRÓSÁG ELŐTT A NYELVVIZSGACSALÓK

A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség negyvenegy ember ellen emelt vádat, de lehet, hogy többen lesznek a vádlottak, mert sokan panaszt tettek a vádhalasztás ellen. A vádlottak segítettek csalni a nyelvvizsgákon, 1009-en pedig éltek az általuk pénzért kínált lehetőséggel. Rengeteg rendőr és közalkalmazott vizsgázott így.

ELINDULT A NYELVVIZSGA-GIGAPER: SZÁZ VÁDLOTT, EZERNÉL IS TÖBB ÉRINTETT

Negyvenegy vádlottal elindult a nagy nyelvvizsgaper, de könnyen száz fölött lehet a végső szám. A vádiratot órákon át ismertették, több száz nevet kellett felsorolni a vesztegetések kapcsán.

Alkotmánybíró fia is fizetett a nyelvvizsgáért

Az Alkotmánybíróság frissen kinevezett bírájának, Czine Ágnesnek a fia is érintett a nyelvvizsgamaffia-ügyben. A Blikk informá­ciói szerint F. Bálint egyike azoknak, aki több százezer forintért angolnyelv-vizsgát vásároltak, ahelyett, hogy tanultak volna, és megmérették volna magukat.

Hamis nyelvvizsga miatt lett vádlott Halász Gábor

Vádlottak padjára kerül a Barátok közt egykori Hoffer Misije. A napjainkban Kiskutas polgármestereként dolgozó Halász Gábor (42) bűnszervezetben üzletszerűen elkövetett vesztegetési ügy egyik vádlottja. A Blikk információi szerint azért került bajba a színészből lett polgármester, mert a vád szerint vásárolta nyelvvizsga-bizonyítványát.

Nehézfiúk közé rakná az ügyészség a nyelvvizsgacsalókat

A bebukott nyelvvizsgacsalási ügy résztvevői között akadt olyan, aki egy ház árát szedte össze. A hvg.hu tudomása szerint az ügyészség a vádlottak padjára kerülő negyven ember közül tízre a szabadságvesztés legszigorúbb végrehajtási formáját, fegyházat kér.
Találatok: [37]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>