Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Nyírbátor highlight_off
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Több kamupártot is magával ránthat a lebukott aláírásgyár

Nem csak a pártlogóval ellátott kis pult mögött, a piac bejáratánál állva, zuhogó esőben lehet aláírást gyűjteni, vannak “aktivisták”, akik a könnyebb utat választották: egy fűtött szobában “gyűjtötték” az egyéni képviselőjelölteket támogató szignókat úgy, hogy az azokat adó állampolgárok ott sem voltak.

Demján adományát síbolta el egy egyesületi vezető és férje

Jelentős értékre, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt az Értetek Karitatív Egyesület elnöke és ügyvéd foglalkozású férje ellen a Nyírbátori Járási Ügyészség – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

Elfolyt milliók: hallgat az MSZP-s városvezető

Milliók folyhattak el a Nyírbátori Kulturális Nonprofit Kft.-től – erről beszélt a HírTV Célpont című műsorának a város pénzügyi bizottságának fideszes elnöke, valamint a cég új vezetése. A vizsgálatok szerint jutott közpénz a korábbi igazgató családi vállalkozásának is.

Vesztegetés miatt felfüggesztett börtönre ítéltek egy volt rendőrt

Nem jogerősen két év - három év próbaidőre felfüggesztett - börtönnel és 100 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott egy vesztegetésben bűnösnek talált volt rendőrt a Nyíregyházi Törvényszék - tájékoztatta a szervezet elnökhelyettese, sajtószóvivője kedden.

Oknyomozó riport áll a nyírbátori "szavazatvásárlás" mögött?

Nyomozást rendelt el a népszavazással kapcsolatos, Nyírbátor környéki voksvásárlásra utaló telefonok ügyében a rendőrség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője szombaton...
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>