Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Nyírbátor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Csúcsra járatott TOP-módszer – Pályázati polip Nógrádban is

Szabolcs megye és a Jászság után Nógrádban is ugyanazzal a gyanús eljárással pályáztatták meg az uniós forrásokat egy fideszes választókerületben – tudta meg lapunk.

Két körzet, egy minta - Szabolcsban is működött a jászsági Boldog-módszer

Nem csak Boldog István választókerületében, hanem Nyírbátor térségében is vannak arra utaló jelek, hogy „lezsírozták” a területfejlesztési pályázatokat.

Több kamupártot is magával ránthat a lebukott aláírásgyár

Nem csak a pártlogóval ellátott kis pult mögött, a piac bejáratánál állva, zuhogó esőben lehet aláírást gyűjteni, vannak “aktivisták”, akik a könnyebb utat választották: egy fűtött szobában “gyűjtötték” az egyéni képviselőjelölteket támogató szignókat úgy, hogy az azokat adó állampolgárok ott sem voltak.

Demján adományát síbolta el egy egyesületi vezető és férje

Jelentős értékre, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt az Értetek Karitatív Egyesület elnöke és ügyvéd foglalkozású férje ellen a Nyírbátori Járási Ügyészség – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

Elfolyt milliók: hallgat az MSZP-s városvezető

Milliók folyhattak el a Nyírbátori Kulturális Nonprofit Kft.-től – erről beszélt a HírTV Célpont című műsorának a város pénzügyi bizottságának fideszes elnöke, valamint a cég új vezetése. A vizsgálatok szerint jutott közpénz a korábbi igazgató családi vállalkozásának is.

Vesztegetés miatt felfüggesztett börtönre ítéltek egy volt rendőrt

Nem jogerősen két év - három év próbaidőre felfüggesztett - börtönnel és 100 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott egy vesztegetésben bűnösnek talált volt rendőrt a Nyíregyházi Törvényszék - tájékoztatta a szervezet elnökhelyettese, sajtószóvivője kedden.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>