Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Nyírépszer Hungária Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Drónfelvétel: megnéztük a kisvárdai NER-Disneylandet

Budapestről három óra autóval az ukrán és szlovák határ közelében fekvő Kisvárda. A kisváros nemhiába vívta ki magának a „kelet Felcsútja” címet: amíg a kisvárdai kötődésű Seszták Miklós 2014-től 2018-ig Magyarország nemzeti fejlesztési minisztere volt, több mint 20 milliárd forint közpénz érkezett a városba.

VIP-klub egy teniszakadémián? Kisvárda a megfejtés

Ha már Felcsút a modern kori futball központja lehetett, Balatonboglár pedig névlegesen a kézilabda fellegvára, nem kell meglepődni, hogy egy Kisvárdához közeli halastó mellett a teniszt szeretnék felfuttatni. Ki tudja, lehet, hogy a magyar tenisz új fellegvárának alapjait láthatjuk körvonalazódni, de nagyobb a gyanú, hogy Seszták Miklós baráti köre fog jól járni

Nagyon nehéz hova tenni a 200 milliós Díszlet utcát, amit Kisvárdán akarnak

Seszták Miklós városában gombamód nőnek ki a földből az újabbnál újabb szórakoztatást szolgáló beruházások. Ezúttal uniós pénzből terveznek felhúzni egy Díszlet utcát, melyet több sebből is vérzik.

100 millióból készül a gigaparkoló Kisvárdán

Férőhelyenként 137 ezer forintba kerülhet a formálódó szórakoztatónegyedhez tervezett hatalmas parkoló Seszták Miklós fejlesztési miniszter városában.

273 millióból épülhet a kisvárdai látványosság a szegénynegyeddel

A bontási jegyzőkönyv szerint mindössze hárman adtak be ajánlatokat: a DÉSZ-KER nettó 286,2 millióért, a Kelet-Onyx nettó 298,5 millióért, a Nyírépszer pedig a Szabó-Tetőmester Kft.-vel közösen adott be egy nettó 273,7 milliós ajánlatot. Tekintve, hogy egyedül az utóbbi ajánlata kevesebb a rendelkezésre álló összegnél, véleményünk szerint ez lehet a nyertes ajánlat is.

1,4 milliárdért épül kollégium a kisvárdai kézi- és fociakadémiának

2017 május közepén jelentette be a városból fejlesztési miniszteri posztba érkező Seszták Miklós, hogy kézilabda és fociakadémia is indul Kisvárdán Kárpátmedencei Kézilabda Akadémia néven. Bár az első osztályok már most szeptemberben elindultak, saját kollégiuma még nem volt az intézménynek, így más tanintézmények kollégiumaiban szállásolták el a gyerekeket. Nagyon sokat viszont már nem kell várni, lassan beindul a munka és 420 nap, vagyis közel 14 hónap múlva az akadémiának saját kollégiuma is lesz.

174 millióért kap egy csarnokot a kisvárdai vízi filmstúdió

Az építő kiléte egyáltalán nem lesz meglepetés, már több zsíros munkát is elnyert Seszták Miklós fejlesztési miniszter városában.A folyamatosan fejlődő Kisvárdán nemcsak a sportélet és -fejlesztések kapnak kiemelt figyelmet, hanem a turizmusra is rágyúrtak a helyi önkormányzatnál. Ennek fellendítése érdekében fejre állított tájház, horgásztóba süllyesztett akvárium, csúszdapark és vízi filmstúdió is épül.

Beköltözik a "Terror" Seszták miniszter városába

Nyár elején számoltunk be arról, hogy Seszták Miklós fejlesztési miniszter folyamatosan fejlődő városában, Kisvárdán nemcsak multifunkcionális sportcsarnok, stadion és csúszdapark készül, hanem vízi filmstúdió/filmpark kialakításán is dolgoznak. A helyi Várfürdő és környezete fejlesztésére még 2015-ben adott pénz a kormány, 2,5 milliárd forintot.

40 milliárd forintos keretszerződés kormányközeli építőcégeknek műemlék rekonstrukcióra

A WHB, a ZÁÉV, és a Mészáros Lőrinc gyerekeinek tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. is a szerencsés nyertesek között van.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>