language

Helyek:

Nyírmártonfalva highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

3D virtuális modellen mutatjuk be, mi került 64 millióba a lombkorona sétányon az uniós adófizetőknek

A részletes költségeket tartalmazó uniós támogatói okirat és a kivitelező cég által kiállított részteljesítési számlák nemrég jutottak el a polgármestertől az Átlátszóhoz. Elkészítettük hozzá a lombkorona sétány 3D modelljét, amin bárki tehet egy virtuális sétát, miközben megcsodálhatja, hogy egyes erdei létesítményekre mennyit szórtak el a lomb nélküli pusztaság közepén a bruttó 64 millió forint uniós támogatásból. Végre azt is ki tudtuk számolni, hogy egy lépés a sétányon mennyibe került az uniós adófizetőknek. Az is kiderült, hogy Nyírmártonfalva polgármestere és a térség fideszes országgyűlési képviselője pont ugyanazon a napon írta alá a szerződést, ugyanazzal a kivitelezővel a saját lombkorona sétányára.

Hadházy Ákos feljelentést tett a lombkoronás polgármester ellen

Hivatali visszaélés gyanúja miatt jelentette fel az ellenzéki képviselő Filemon Mihályt. A korábban a polgármester irodájába kéretett közmunkásnak naponta négyszer le kell jelentkeznie a polgármesteri hivatalban. Az egyedülálló anya munkakezdését emellett reggel 7-re tették át.

Fák nélküli lombkoronasétány: elvesztette a sajtópert a polgármester, 300 ezer perköltséget fizet

Filemon Mihály nyírmártonfalvai polgármester nemcsak sajtóhelyreigazítást, de bocsánatkérést is követelt az Átlátszótól, de a perre el sem jött.

Beperelte az Átlátszót az erdő nélküli lombkorona sétányról elhíresült polgármester

A tarra vágott erdő hűlt helyén épült lombkorona sétányról szóló cikkünk megjelenése után jogi képviselője útján helyreigazítási kérelmet küldött Filemon Mihály nyírmártonfalvai polgármester az Átlátszónak. Mivel az általa kifogásolt adatokat állami nyilvántartásokból idéztük, a polgármester pedig cikkünk megjelenése előtt nem reagált az ezekkel kapcsolatos megkereséseinkre, a helyreigazítási kérelmének nem tettünk eleget. Filemon nem nyugodott bele a döntésünkbe, és bírósághoz fordult az ügyben, helyreigazítást és bocsánatkérést követel: a per első tárgyalása jövő pénteken lesz a Fővárosi Törvényszéken.

Misi megmutatta, mit tud. A lombkoronasétány falujában is létezik civil kurázsi

Már 2006-ban polgármester akart lenni Nyírmártonfalván Filemon Mihály agrárvállalkozó, de csak 2019-ben jött össze neki, 19-cel kapott több szavazatot elődjénél. A lomb nélküli lombkoronasétány gazdája most zárt ajtók mögött azt kérte az önkormányzati dolgozóktól, védjék meg őt. Azt is megmondta, kiktől.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>