Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Nyírmihálydi highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Voldemort 1.0 – nem Mengyi lenne az első, akit a pártvezetés enged a mentelmi jog mögé bújni

Minden valószínűség szerint felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte volna 2011-ben a bíróság Simon Miklós fideszes országgyűlési képviselőt, ha három évvel korábban a Fidesz-frakció nem akadályozza meg mentelmi jogának felfüggesztését. Így viszont a jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével – mai nevén költségvetési csalás – vádolt Simon ügyét elkülönítették a többi vádlottétól, és megszüntették ellene az eljárást. Az ügy összes többi vádlottját jogerősen szabadságvesztésre ítélték. Simon viszont 2010-ben és ’14-ben is újrázhatott a Fidesz színeiben, ma pedig az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke. Nemrég pedig a felesége által vezetett Nyírbogát község díszpolgára is lett – az ominózus bűncselekmény idején éppen ő volt a nagyközség polgármestere.

Fülfeggesztett börtönt kapott Nyírmihálydi független polgármesterét

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Nyisztor Ferencet, nyírmihálydi független polgármesterét hétfőn a másodfokon eljáró Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság, helyben hagyva az első fokon kiszabott büntetést.

Elmeszelték a trükkös polgármestert

Tíz hónapi börtönbüntetésre ítélték Nyírmihálydi polgármesterét, ezáltal megszűnt a tisztsége. A független településvezetőt jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt marasztalták el, a büntetés végrehajtását két évi próbaidőre felfüggesztették. Nyírmihálydiban hamarosan időközi polgármester-választást kell tartani.

Csalás járadékért: az értelmi fogyatékosok faluja

Nyírmihálydiban feltűnően sokan részesülnek rokkantsági járadékban. A rendőrségi vizsgálat során kiderült: többen vélhetően megtévesztették a járadék jogosultságáról döntő orvos szakértői bizottságot.
Találatok: [5]  Oldalak:   1