language

Kulcsszavak:

offshore highlight_off

Személyek:

P. Koltai Gábor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Hibás vádiratról beszélnek a producerek

További vádlottak meghallgatásával folytatta a Fővárosi Törvényszék annak a büntetőpernek a tárgyalását, amelynek hét terheltje, köztük P. Koltai Gábor producer, Koltai Róbert színész fia az ügyészség szerint több mint 2 milliárd forinttal rövidítették meg a költségvetést azzal, hogy két éven át egy offshore cégeket is alkalmazó fiktív filmgyártási láncolatban adót csaltak.

P. Koltai kiáll az igazáért

Levélben cáfolta lapunknak a filmproducer P. Koltai Gábor, hogy kifejezetten a kormánypárti lapokat bírálta volna a napokban, amikor a Facebookon a Magyar Nemzet Online-t és a Hír TV-t az ügyéről közölt tudósítás miatt támadta, amelyekben gyakorlatilag bűnösként kezelték. Mint üzente, nem kíván politikával foglalkozni, hanem a súlyos, kirívó igazságtalanságok, a hazugságok ellen emel szót

Meghosszabbította P. Koltai Gábor producer házi őrizetét a bíróság

A Fővárosi Főügyészség indítványára három hónappal meghosszabbította Koltai Gábor filmproducer és társainak házi őrizetét a Budai Központi Kerületi Bíróság. Az adócsalással gyanúsított filmproducer elleni kényszerintézkedés a nem jogerős végzés szerint augusztus 22-ig tart.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>