language

Kulcsszavak:

OLAF-vizsgálat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [465]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Három hónapja nem kaptak fizetést a dolgozók a napelemgyárban, amit az állami bank 40 millió euróval tolt meg

A dolgozók tanácstalanok, a gyár körül – amelynek indulásánál Áder János és Palkovics László is bábáskodott, és amely milliárdos állami és uniós támogatást is kapott – az OLAF mellett a magyar hatóságok is vizsgálódnak.

Gyanúsítottként hallgatják ki „Farkas Flórián jobbkezét” a Híd a munka világába program nyomozásában

A fejleményről Hadházy Ákos számolt be. A már 7 éve tartó nyomozást ismét meghosszabbította az ügyészség.

Farkas Flórián sehol sincs a Fidesz listáján, a választás után nem védi már mentelmi jog

A politikus neve összefonódott a Híd a munka világába programmal, ahol az EU csalás elleni hivatala szerint elsikkasztották a foglalkoztatásai támogatások egy részét. Sőt, a magyar ügyészség szerint is, az öt éve tartó hazai nyomozásnak eddig öt gyanúsítottja van.

Fontos megállapodást kötött a Legfőbb Ügyészség az OLAF-fal, ami hozzájárulhat az EU-pénzek folyósításához

Egy négy elemből álló munkamegállapodást kötött a Legfőbb Ügyészség az Európai Csalás Elleni Hivatallal (OLAF) - jelentette be a fejleményt a megállapodás szövegével együtt pénteken délelőtt a magyar bűnüldöző hatóság és az OLAF. A megállapodás azért is fontos, mert amint a Portfolio megírta: az Európai Bizottság tavaly novemberi információkérő levelében felrótta, hogy az OLAF csalásellenes koordinációs szolgálatának (AFCOS) magyar irodája nem kellően működött együtt az OLAF-fal például az itthoni helyszíni ellenőrzések lebonyolítása során, a mostani munkamegállapodás pedig részben pont ennek a témának az együttműködési kereteit tisztázza. A Legfőbb Ügyészség által nyilvánosságra hozott megállapodás tehát egy fontos elem a sok közül ahhoz, hogy a jogállamisági viták miatt veszélyben lévő EU-pénzeink folyósítása később ne ütközzön Brüsszelben akadályokba

Nyilvánosságra került a Tiborcz-féle Elios pályázatait vizsgáló OLAF-jelentés

Találatok: [465]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>