language

Személyek:

Oláh János (HM) highlight_off

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [31]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Tábornokper: koncepciós eljárás?

A csaknem három éve kipattant, a Honvédelmi Minisztérium három tábornokához és kilenc főtisztjéhez köthető vesztegetési botrány vádlottai szerint súlyos törvénysértések voltak az eljárás során. Fenyegették őket, különböző nyomásgyakorlással próbálták vallomásra bírni őket, és egyikük meg is tört. Védőjük szerint az eljárás testközelbe hozta az ötvenes éveket.

Juhász Ferenc: A whiskys doboz csak népmesei elem

Soha nem kért és nem fogadott el pénzt, nem tudott visszaosztott pénzekről, és "népmesei elem" a whiskys dobozról szóló teória – állította a volt miniszter, akit a tábornok-perben tanúként hallgattak ki.

Korrupciós ügy miatt mentett fel egy tábornokot az államfő

Méltatlanság miatt megszüntette Oláh János dandártábornok szolgálati viszonyát a köztársasági elnök. Oláh egyike annak a három tábornoknak, akiket vesztegetéssel vádolnak a Kaposvári Törvényszéken. Rajtuk kívül még hat ezredes, két alezredes, egy őrnagy és négy polgári személy ellen zajlik eljárás.

Tábornokok pere: szülinapi ajándéknak hitte a karórát a vádlott

Újabb vádlottak meghallgatásával folytatódott a vesztegetéssel vádolt tábornokok pere kedden a Kaposvári Törvényszéken.

Újabb bomba robban a Célpont leleplezése után (+videó)

100 millió forintért vásárolt lakásokat két gyerekének Fapál László, a HM vesztegetési ügy vádlottja 2006-ban – nyilatkozta az elszámoltatási kormánybiztos a Magyar Rádióban. Budai Gyula a hírTV Célpont című műsora után indított vizsgálatot az ügyben

A botrányok után a rendrakásé a főszerep

Újabb feljelentéseket tett a honvédelmi miniszter a tárca két cégénél történt visszaélések miatt. Hende Csaba részleteket nem árult el, de azt mondta: több százmillió forintos kár történt.

Maffia-bűncselekménnyel vádolják a tábornokokat

Kilenc év alatt legalább 200 milliós csúszópénzt tett zsebre a hadsereg négy tábornoka és tucatnyi tisztje. Ők a HM-mel, illetve gazdasági társaságaival üzleti kapcsolatban álló cégektől a vállalkozói díj öt-nyolc-tíz százalékát kitevő „jutalékot” követeltek.

Budai: Gyanús gazdálkodás az ELTE-n

Átfogó felsőoktatási vizsgálatot kezdeményez a kormánybiztos, aki a Fradi és az úszószövetség háza táján is vizsgálódik.
Találatok: [31]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>