Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off

Személyek:

Csipak Péter highlight_off
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Meglehet a Csipak-ügy első valódi felelőse

Három évvel az ügyet kirobbantó cikkünk és másfél évvel a nyomozás lezárása után fordulat történt az ismert ingatlanvállalkozó, Csipak Péter eddig lassan folydogáló bűnügyében: a Nemzeti Nyomozó Iroda már hivatali visszaélés miatt is nyomoz.

Egyetlen hivatalnok hülyítette évekig a II. kerületet

Egyetlen hivatalnok felelős a második kerületben azért, hogy három éven keresztül senkinek nem tűnt fel: Csipak Péter illegális helyre, részben az erdőbe építette a házát - derül ki az önkormányzat Indexnek küldött leveléből. Ezzel a második kerület lényegében megerősítette korábbi nyilatkozatát, noha közben jelentős fordulat állt be az ügyben.

Nem lesz szivar alakú szálloda a belvárosban

A pesti belvárosi Bécsi utca teljes páros oldalának, öt épületnek a lebontásával tervezett, tavaly kérelmezett "Új városközpont" fantázianevű üzlet-iroda-szálloda komplexumra Csipak Péter ingatlanfejlesztő beruházó cége visszavonta az engedélyezési kérelmét.

Íme Magyarország elbonthatatlan villái

A hatóságok tehetetlenek azokkal szemben, akik pénzüknek és ismertségüknek köszönhetően természetvédelmi területre építik villájukat.

Mégsem kell lebontani a Csipak-villát?

Bár a második kerület sosem látott szigorúságú határozatot hozott sok kisvállalkozó és telektulajdonos igazságérzetét simogatva ezzel, mégsem biztos, hogy le kell bontani Csipak Péter egy milliárd forint értékűre becsült, 1800 négyzetméter alapterületű luxusvilláját – tudta meg a Blikk.

Bontásra kötelezték Csipak Pétert

A budai luxusvillájának egy részét a tájvédelmi körzetbe építő ingatlanvállalkozót az erdészeti hatóság az erdő eredeti állapotának helyreállítására kötelezte.

Izraeli pénzmosásra gyanakszik a Jobbik

Felszólítja a Jobbik Orbán Viktor miniszterelnököt, „hasson oda” Rogán Antal V. kerületi polgármesternél és Csipak Péternél, a beruházó cég vezetőjénél, hogy függesszék fel a Zeppelin projekt néven ismertté vált Bécsi utcai beruházást.

Rogánék falaznak a Bécsi utcát bontó oligarchának

Tovább folyik a tiltakozás a budapesti belvárosban tervezett épületbontások ellen. Szerdán közös sajtótájékoztatón tiltakoztak civil szakemberek az V. kerületi Bécsi utcába tervezett Új Városközpont, közismert nevén „léghajóhotel”- beruházás miatt benyújtott bontási kérelmek ellen.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>