Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off

Személyek:

Feyér Zoltán highlight_off
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Fideszes arculattervezés – Százmilliók tűntek el Kecskemét sportcégéből

December 1-jén kezdődik a Szegedi Járásbíróságon a kecskeméti önkormányzat sportcégének korrupciós büntetőügye, amelyben hat személy ellen emeltek vádat különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt. A cégből 452 millió forintot emeltek ki fiktív számlákon keresztül, a beszállítók pedig további 335 milliót követelnek. A Zombor Gábor polgármesterségének idejére visszanyúló homályos ügy főszereplője a politikai leszámolás áldozatává vált Vörösmarty Attila, a Fidesz korábbi helyi elnöke, frakcióvezetője.

Újabb csavar a KSE-ügyben

Két hónappal lemondása után még az előző ügyvezető vett fel pénzt a számlagyanúba keveredett Kecskeméti KSE sportklub számlájáról - tudtuk meg. A városvezetés azt pedig cáfolja, hogy tartoztak volna, és emiatt nem igényelhettek volna TAO-támogatást.

Távozott a kecskeméti sportklub vezetője

Benyújtotta lemondását a számlabotrányokba keveredett fideszes önkormányzati tulajdonú kecskeméti sportklub ügyvezetője: a város közgyűlése tegnap zárt ülésen el is fogadta a döntését, ahogy a cég ügyei miatt létrehozott vizsgálóbizottság részjelentését is. Noha a polgármester a legutóbbi szeptemberi közgyülésen azt mondta, a cég ügyeivel kapcsolatos könyvvizsgálói jelentés még nem készült el, egy leveléből az derül ki, az már augusztusban készen volt.
Találatok: [3]  Oldalak:   1