Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off

Személyek:

Horváth Klára highlight_off
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Kik lehetnek Ángyán zöldbárói?

Nyerges Zsolt, Csányi Sándor, Leisztinger Tamás - ilyen nevek tűnnek fel akkor, ha nyilvánosan elérhető adatok alapján rá akarunk jönni, kik lehetnek a nagytőkés oligarchák, zöldbárók, akikről a lemondott agrárállamtitkár, Ángyán József beszélt.

"Klári már eladta a spanyoloknak" - tovább gyűrűzik a földspekulációs botrány

Korrupciógyanú lengi körül a Bábolna Zrt. volt földjeinek privatizációját. Felmerült, hogy az államot jelentős kár érte, továbbá, hogy a vevők jó kapcsolatokat ápolnak befolyással bíró politikai körökkel.

Bábolna iránt érdeklődnek a sukorói befektetők?

Pályázaton értékesíti mintegy 65 hektáros területét vagy a tulajdonában lévő Bábolna Gyógyfürdő Kft.-t a bábolnai önkormányzat – erről döntött rendkívüli közgyűlésén hétfőn este a kisváros képviselő-testülete.

Bábolnai MSZP-lobbi állami földekért

Újra a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél lobbizott Horváth Klára Bábolna polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő annak érdekében, hogy az állam térítésmentesen adjon át földeket az önkormányzatnak. A vagyonkezelő azonban a polgármester asszony 2007-es hasonló akciója után ezúttal sokkal óvatosabban járt el.

Intő az ügyészségtől: szabálytalanul utalta át a milliókat az MSZP-s

Szabálytalannak minősítette a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Horváth Klára, Bábolna polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő egyik tavaly nyári ügyletét.

Nyolcmilliárd forint a bábolnai állami földért

„Egyértelműen bizonyítható, hogy Horváth Klára, Bábolna szocialista polgármestere mindent megtett azért, hogy egy kétszáznegyven hektáros állami földterület magánbefektetők tulajdonába kerüljön” – jelentette ki Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>