Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off

Személyek:

Ikvai-Szabó Imre highlight_off
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Hagyó vallomásaival indul a MikiLeaks

Demszky a médiának rendszeresen azt nyilatkozta, hogy nem tud semmiről, gyakorlatilag én lettem kinevezve az úgynevezett főgonosznak, aki kézi vezérléssel irányít mindent - panaszkodott vallomásában Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes, akit az ügyészség bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással gyanúsít.

Végállomás, kiszállás!

Noha leginkább Hagyó Miklósra és az MSZP-re látszik ráégni a BKV-botrány, a közlekedési vállalatból kinyerhető javakat az SZDSZ sem tolta el magától.

BKV-vizsgálóbizottság: Demszky és a koalíció is felelős

Demszky és helyettesei, valamint az MSZP-SZDSZ-koalíció a felelős a BKV botrányokért a közlekedési vállalat ügyei miatt létrejött városházi vizsgálóbizottság jelentése szerint.

Ikvai-Szabó Imrét és Horváth Csabát is meghallgatják

Ikvai-Szabó Imrét, az SZDSZ főpolgármester-helyettesét egy 2007-es, Demszky Gábor bizalmasának írt dokumentum miatt hallgatja meg ma újra a fővárosi BKV-vizsgálóbizottság.

BKV-bűnügy: az MDF-SZDSZ közös jelöltje is képbe került

Ikvai-Szabó Imrét és Horváth Csabát is kihallgatják szerdán a BKV-ügy kapcsán. Az Index értesülései szerint Ikvai-Szabó adott teljes felhatalmazást Mesterházy Ernőnek a fővárosi cégek üzleti és személyi döntéseibe való beleszólásra, Hagyó pedig kijelentette: politikusi pályán a közösségért való tenni akarás hajtotta.

Mesterházy Ernő minden ügybe beleszólhatott

Mesterházy Ernőnek egy főpolgármester-helyettesi szignóval ellátott felhatalmazás jogot adott rá, hogy beleszóljon valamennyi fővárosi cég üzleti és személyi döntéseibe. Az Index birtokába került „menlevél” szövegezése homályos, így általában minden városházi ügy belefért az előzetesben ülő tanácsadó tevékenységi körébe.

Meghallgatják szerdán délután Demszkyt a BKV-ügyben - kövesse élőben!

A BKV-botrányok kivizsgálására alakult eseti bizottság szerda délután meghallgatja Demszky Gábor főpolgármestert, aki hétfőn elismerte, politikai felelősség terheli az ügyben.

BKV-ügy: Demszkyt is meghallgatják

A BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság szerdai ülésén tizenegy személy, köztük Demszky Gábor, Ikvai-Szabó Imre, Hagyó Miklós testület előtti meghallgatásáról is döntött.
Találatok: [9]  Oldalak:   1