Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off

Személyek:

Rényi-Vámos Krisztina highlight_off
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Így hallgathatták ki a BKV-ügy vádlottjait

Az elsőrendű vádlott meghallgatásával folytatódott a bíróságon a repülőtéri vesztegetésként elhíresült büntetőper. Sz. György szerint Demszky Gábor volt főpolgármestert, szocialista helyettesét, Hagyó Miklóst és Kocsis István volt BKV-vezér ellen szóló vallomásokat vártak tőle a rendőrök a nyomozás során, nem sokkal a 2010-es választások előtt.

Privatizációs vizsgálatok Újbudán

Már megérkeztek a Budapesti Rendőr-főkapitányságról a XI. kerületi vesztegetési ügyben ismeretlen tettes ellen még májusban indított büntetőeljárás aktái – tájékoztatta lapunkat Skoda Gabriella.

Bővült Sziebert bűnlajstroma

Ismét vesztegetéssel, összesen pedig hat bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a rendőrség Sziebert Györgyöt. A BKV Zrt. előzetes letartóztatásban lévő volt jogi igazgatója a nyomozás legfrissebb adatai szerint tavaly nyáron egy bankvezetőnek, illetve egy ingatlanforgalmazó cégnek fizetett két és fél millió forint kenőpénzt, hogy fél áron megvehessen egy értékes budai ingatlant.

Elbékávésodásunk története

Az érintetteken kívül ma már mindenki úgy véli, hogy a rendszerváltás óta eltelt húsz év egyik legnagyobb botránya, ami a BKV-nál zajlott az elmúlt években. Cikkünk a maffiaszerű bűncselekmény-sorozat kuszának tűnő szálait foglalja össze a gyanús ügyek kirobbanásától kezdve az elhíresült nokiás dobozon át egészen a bűnszervezetté minősítésig.

Hatalmas botrány! Magnófelvétel buktatta le Mesterházyt

A fővárosi tulajdonú BKV-t és a privatizált Ferihegyi repteret érintő eljárásokban már tavaly arra jutottak a nyomozók, hogy sérülni fognak a nagypolitika érdekei.

Meggyőző embernek tartották a letartóztatott BKV-igazgatót

Meggyőző embernek tartották a BKV hétvégén őrizetbe vett jogi igazgatóját, és egy ismerőse szerint még nemzetbiztonsági kapcsolattartónak is kinevezték korábbi munkahelyén, a Budapest Airportnál.

Ártatlannak tartja magát a BKV és a BA jogi igazgatója

Közös ügyvédjük útján ártatlannak nevezte magát a Budapest Airport Zrt. és a BKV Zrt. jogi igazgatója. Ügyvédjük elmondta, az őrizetbe vételen és a gyanúsításon mindketten megdöbbentek.

Rendcsinálásra is megkérték a meggyanúsított BKV-st

A BKV őrizetbe vett jogi igazgatója vette át egy hónapra a közlekedési vállalatnál annak a humánpolitikai igazgatónak a posztját, akit azért bocsátottak el, mert százmilliós végkielégítése után is tovább foglalkoztatták.
Találatok: [8]  Oldalak:   1