Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Opero Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Feljelentette a Jobbik a Gyógyfürdő Zrt-t

Feljelentést tett Staudt Gábor, a Jobbik budapesti elnöke a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH Zrt.) egyik korábbi szerződése miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. A párt szerint a fővárosi strandokat és fürdőket üzemeltető társaság 2009 júniusában olyan szerződést kötött az Opero Kft.-vel, amely felveti a bűncselekmények elkövetésének gyanúját. Az Origo ugyanakkor a fürdők őrzésére kiírt pályázat visszásságairól számolt be.

Társas gőz

Gyorssegéllyel kellett megmenteni az összeomlástól a budapesti gyógyfürdővállalatot. Az SZDSZ-modellben kiszervezésekkel legyengített cégből sok százmillió forint folyt el.

Sokallják a hétmilliárdos fürdőkiszervezést

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. új vezetésének számítása szerint az Opero Kft. drágán takarítja és tartja karban a főváros 12 strandját és fürdőjét, ráadásul a Széchenyi fürdő elhanyagoltsága miatt az ÁNTSZ januárban eljárást indított.

A fővárosi cégek átvizsgálásai folytatódnak

Visszaüthet a bűnbakképzés és az át nem gondolt megújítási szándék a fővárosi fürdőcégnél. Két év alatt összesen nettó 30 millió forintért szerződött le cégén, a Reporting Kft.-n keresztül Frei Tamás a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-hez
Találatok: [9]  Oldalak:   1