language

Intézmények:

Optimmismo Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Szabadlábon Hagyó embere

Egyelőre nem vették őrizetbe a Hagyó Miklós privát cégének és több fővárosi tulajdonú vállalatnak a jogi képviseletét is ellátó ügyvédi iroda alapítóját, akit a BKV-ügyben zajló nyomozás során bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítottak meg.

Előállítottak egy ügyvédet a BKV-ügy miatt

Gyanúsítottként állítottak elő s hallgattak ki kedden egy ügyvédet a BKV-ügyben. A nyomozás szerint az ügyvéd egy fénymásoló-állapotfelmérésről szóló szerződést járt ki a közlekedési vállalatnál, amely összegének jelentős részét zsebre tették.

Hol készült a Városháza fantomcége?

Házkutatást tartott a BRFK kedden abban a belvárosi ügyvédi irodában, amely feltételezhetően városházi körök megbízásából közreműködött a BKV-s fénymásolók állapotának felméréséért közel 20 milliót számlátó Optimismo Kft. alapításában, szerződésének megkötésében, a cég fantomizálásában.

Kőkemény terhelő vallomások Hagyó ellen

Értesüléseink szerint már legalább három „kőkemény terhelő vallomás” van a BRFK BKV-ügyekben eljáró nyomozócsoportjának birtokában Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes ellen.

MTV: Száz eurót kapott a BKV fénymásolóit vizsgáló céget átvevő vajdasági magyar

A Magyar Televízió híradója szerint száz eurót fizettek egy vajdasági magyarnak a BKV fénymásolóit vizsgáló cég tulajdonosai azért, hogy a férfi vegye a nevére a céget. A fénymásolós szerződés miatt a BKV feljelentést tett.

BKV-ügyek: 70 cég 144 szerződését vizsgálják

A BKV nyomozás alatt álló ügyeiről tartott sajtótájékoztatót hétfőn a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A rendőrség vizsgálja a szerződések megkötésével kapcsolatban felmerülő felelősség kérdését is.

Álomszerződések a BKV-nál: belenéztünk a nem nyilvános jelentésbe

Tollal beírt nullával megtízszerezett fizetés, a megbízás lejártával megtartható szolgálati autó (az átírást a cég fizette), és rengeteg busás végkielégítés - többek között hasonló botrányos szerződések szerepelnek a BKV nem nyilvános jelentésében.
Találatok: [7]  Oldalak:   1