language

Személyek:

Orbán István highlight_off

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [26]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Rövidesen indul a tatai MSZP-s kiskirály pere

Október 5-én kezdődik Orbán Istvánnak, a tatai edzőtábor korábbi igazgatójának, az MSZP volt Komárom-Esztergom megyei alelnökének büntetőpere Tatabányán, a megyei bíróságon – értesült lapunk.

Wieszt kilép, de marad

Nemcsak felfüggesztette párttagságát a korrupciógyanús ügybe keveredett szocialista Wieszt János, hanem kilép a Fővárosi Közgyűlés és a XI. kerületi képviselő-testület MSZP-frakciójából is. Önkormányzati képviselői mandátumáról és az általa viselt tisztségekről ugyanakkor nem mond le.

Sikkasztott az edzőtábor volt vezetője

A Tatai Edzőtábor volt vezetőjét, Orbán Istvánt 50 millió forintot meghaladó összegű károkozással, vesztegetéssel, hűtlen kezeléssel, sikkasztással és csalással vádolja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség - közölte a szervezet sajtószóvivője hétfőn.

Számviteli bűncselekmény gyanúja Tatán

A számvitel rendje megsértésének bűncselekménye gyanújában nyomoz a Komárom-Esztergom Megyei Rendőrkapitányság a Tatai Honvéd Atlétikai Club (THAC) sportlétesítményének eladása, illetve a klub létesítményeinek felújítása ügyében – mondta el a Magyar Hírlapnak Miskolczi Ivett, a megyei főügyészség szóvivője.

Összejátszottak az MSZP-s igazgatóval?

Lázár Ottó létesítményvezető-helyettest és Horváth Noémi gazdasági vezetőt is gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Orbán István, a Komárom-Esztergom megyei MSZP volt alelnöke, a tatai edzőtábor korábbi igazgatójának ügyében.

Vádemelés ötvenkétmilliós károkozás miatt

Ötvenkétmillió forintos károkozás: hűtlen kezelés, ötrendbeli vesztegetés, háromrendbeli sikkasztás és egyrendbeli csalás megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolt tegnap Orbán István, a tatai edzőtábor volt MSZP-s igazgatója a város lemondott önkormányzati képviselője ügyében indított nyomozás lezárásaként a rendőrség.

Új tételek Orbán István számláján?

A nyomozás során felmerült a gyanú, hogy a tatai edzőtábor területén tartott rendezvényekért, terembérletért, sportesemények szervezéséért, táborozásokért a megrendelők kevesebbet fizettek, mint az elvárható lett volna – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Miskolczi Ivett, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője az Orbán István elleni eljárás állásáról.

Rágalmazással gyarapodott a szocialisták bűnlajstroma

"Magyarországon rendnek kell lennie" – szögezte le tegnap Miskolcon Bajnai Gordon miniszterelnök a rendészeti szakközépiskolások évzáróján. "

Lefoglalhatják az exszocialista vezér vagyonát

A Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) jogi képviselője kezdeményezte a nyomozó hatóságnál Orbán István, a tatai edzőtábor volt igazgatója, és Komárom-Esztergom megyei MSZP korábbi alelnöke vagyonának zár alá vételét, a polgári jogi igény biztosítására – tudtuk meg.
Találatok: [26]  Oldalak:   1 2 3   >  >>