Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A Naffák, Orbánék és a "titkos" menekültek

A nemzetbiztonsági kockázat ellenére kitartóan lobbizott Orbán „közvetítőjének” Semjén Zsolt, és a TEK nem véletlenül keveredett az ügybe; a kormány nem tud elszámolni 1300 menekült befogadásával, így csak annyit mond: ezek nem Brüsszel migránsai – áll a nemzetbiztonsági és külpolitikai bál.

Kizárták Demeter Mártát a nemzetbiztonsági bizottság üléséről

Nem vehetett részt az LMP egyik országgyűlési képviselője a parlament nemzetbiztonsági bizottságának mai zárt ülésén. Demeter Mártát, a testület korábbi tagját a fideszes többség indokolás nélkül zárta ki. A képviselőnő a miniszterelnökkel jó kapcsolatot ápoló Zaid Naffa ügyében szeretett volna kérdéseket feltenni a bizottság előtt. Jordánia tiszteletbeli konzulja állampolgárságot szeretett volna igényelni, de megbukott a terrorelhárítás átvilágításán. Továbbá Naffa volt az, aki Orbán Viktor és az év elején meghalt szaúdi milliárdos, Ghaith Pharaon kapcsolatát elősegítette.

Épül már a szerelemdomb - Ghaith Pharaon, Tiborcz István és a kastélyok

A szaúdi üzletember a napi politika része lett, a kormány és vidéke saját méltóságát nem kímélve próbálja összezavarni a közvéleményt, a baloldal keresi a fogást, a Jobbik bőszen bevándorlózik. A legérdekesebb kérdés viszont az, hogy mi lesz a Pharaonhoz és Tiborczhoz köthető ingatlanok sorsa.

Akinek a pénzét három tenger mossa - Ghaith Pharaon esete a magyar pártokkal és a horvát partokkal

Orbán Viktor elismerte, hogy személyesen is találkozott a „professzorral”, az amerikai nagykövetség nyilvánosságra hozta az ellene kiadott Interpol-körözést, a Demokratikus Koalíció pedig az FBI-t is értesíti arról, hogy „a miniszterelnök családja Ghaith Pharaonnal üzletel”. Előző cikkünk megjelenése óta felpörögtek az események, de a történetnek nincs vége.
Találatok: [6]  Oldalak:   1