language

Intézmények:

Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [115]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Folytatódik Kolompár Orbán büntetőügye

Megérkezett a Kecskeméti Törvényszékre az ügyészség fellebbezése a Kolompár Orbánra, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) egykori elnökére és nyolc társára kiszabott elsőfokú ítélet ellen, így hamarosan kitűzik a másodfokú tárgyalás időpontját.

Ingyen fogyasztottak Kolompárék

Ládaszám rendelte magának és családjának a söröket Kolompár Orbán volt cigány vezető a balatonlellei állami üdülőben, de a számlát máig nem rendezte. A 2010-es roma tábor étkezési költségeit sem fizette ki a cigány önkormányzat, az étterem vezetője azóta is hiába fut a pénze után.

Kolompár börtön helyett politizálna

Július 5-én hirdetnek ítéletet első fokon a Kolompár Orbán és nyolc társa ellen folyó perben a Kecskeméti Városi Bíróságon – jelentette be a tanácsvezető bíró a szerdai tárgyaláson. Az országos Cigány Önkormányzat volt elnöke az utolsó szó jogán többek között azt mondta: a politika ültette a vádlottak padjára.

Letöltendő börtönt kért az ügyész Kolompár Orbánra

Letöltendő börtönt kért Kolompár Orbánra az ügyész a 2010 nyara óta folyó perben, mert szerinte az Országos Cigány Önkormányzat volt elnöke bűnös. Kolompárt többek között sikkasztással és a számviteli fegyelem megsértésével vádolják.

Még a nyáron ítélet születhet a Kolompár-perben + Videó

Még a nyári ítélkezési szünet előtt, július 15-öt megelőzően megszületik az elsőfokú döntés Kolompár Orbán és társai perében – írja a Magyar Nemzet. Ismert, hétfőn iratismertetéssel folytatódott a tárgyalás a Kecskeméti Törvényszéken. Ezzel lezárult a bizonyítási eljárás.
Találatok: [115]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>