language

Intézmények:

Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [41]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Betegforgatás, az OEP-nek elszámolt magánrendelés, uniós projektek – így lehet extraprofithoz jutni az egészségügyben

Ki ne unná már az állandó siránkozást az alulfinanszírozott egészségügyről – pedig van itt pénz bőven, a megfelelő szervezeti megoldásokkal, helyi, esetleg magasabb kapcsolatrendszerrel a hivatalos OEP-forrásokból is nagyon szép jövedelmekhez lehet jutni. Az uniós források pedig valóságos kincsesbányát jelentenek a rátermetteknek a teljes egészségügyi szolgáltatói vertikumban. Az üzlet működtetéséhez szükség van egy önkormányzatra és néhány cégre, meg persze a megfelelő együttműködésre a vezetők között. A történetünk ugyan egy konkrét dél-alföldi kisvárosból való, de korántsem nevezhető egyedinek. Éppen ezért, mivel a teljes modellt szerettük volna bemutatni, viszont a sztori néhány elemére nem tudtunk perképes bizonyítékot találni, inkább lemondtunk a szereplők és a helyszínek nevéről – feltesszük, sokan így is a maguk településére fognak ismerni.

Több milliárd forint közpénz vándorolhatott kétes cégekhez

A több száz milliárd forintot költő nagy közbeszerzők elmúlt 3 évben megjelent ajánlati felhívásainak több mint 90 százaléka gyanús a redflags kockázatjelző-rendszer adatai szerint. Több milliárd forint vándorolhatott kétes hátterű nyertesekhez - írja közleményében a K-Monitor.

Milliókat fizetnek a háziorvosok véleményéért

Most már biztosan nem mondhatják a háziorvosok, hogy senki sem kérdezi őket, mennyire elégedettek a praxisuk finanszírozásával. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) csaknem tízmillió forintos megbízást adott a Kutatópont Kft.-nek, hogy mérje fel, mennyire elégedettek az érintettek a közfinanszírozással.

Juhász és Tiborcz egymásnak feszült

Tiborcz István szerint Juhász Péter Együtt-alelnök valótlan tényeket közöl, továbbá azokból valótlan tartalmú következtetéseket von le, amikor azt állítja, hogy egy olyan szlovákiai cég nyert egy tavalyi magyar közbeszerzésen, amelynek több áttételen keresztül ő is tulajdonosa. Erről Tiborcz István a Green "Investments & Solutions" Kft. tulajdonosaként küldött közleményt szerdán az MTI-hez.

Tiborcz bepereli Juhászt

Orbán Viktor veje szerint Juhász Péter Együtt-alelnök valótlan tényeket közöl, továbbá azokból valótlan tartalmú következtetéseket von le, amikor azt állítja, hogy egy olyan szlovákiai cég nyert egy tavalyi magyar közbeszerzésen, amelynek több áttételen keresztül ő is tulajdonosa. Erről Tiborcz István a Green Investments & Solutions Kft. tulajdonosaként küldött közleményt szerdán az MTI-hez.

Most 500 millió esett le Orbán vejének – Egy jó helyre bekötött kikötő

Szerencsére nincs ezen semmiféle csodálkoznivaló. Tiborcz cége olyan világcégeket előzött be a tenderen, mint a Fornax, a Hewlett-Packard vagy a Tigra.

Juhász: Orbán szlovák cég mögé bújtatta a családi üzletét

Egy Szlovákiában bejegyzett cég által vezetett győztes konzorciumba került bele a miniszterelnök veje és Martonyi János ex-külügyér fiának a közös cége. Az Orbán-közeli konzorcium olyan versenyzőket előzött le, mint a HP, a Fornax vagy a Tigra.

Ész nélkül öntik a pénzt a mopedekbe

Az EL-GO és társai elvben arra lennének jók, hogy kerekesszék mellett vagy helyett megkönnyítsék a járni nem vagy csak alig tudó mozgáskorlátozott emberek életét. Egy ilyen eszköz újonnan 438 ezer forint, az OEP ezt nagyrészt vagy teljesen kifizeti a rászorulók helyett.

Felülvizsgálatot kért az OEP

Bírósági felülvizsgálatot kér az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) a vények előállításával kapcsolatos közbeszerzési eljárással kapcsolatban, miután azt az egyik pályázó megtámadta, majd a Közbeszerzési Döntőbizottság részben elmarasztalta az egészségpénztárt.
Találatok: [41]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>