Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Országos Mentőszolgálat (OMSZ) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Belügyes biznisz: százmilliókkal drágul a mentőbeszerzés

Összesen 3,4 milliárdért építhet mentőautókat a belügyi tárcához kötődő vállalat – drágábban, mint ahogy az OMSZ eredetileg tervezete. Az egyik beszállító cégben érdekelt a belügyminiszter is.

Szabálytalanságok tömegét találta a mentőknél az ÁSz

Számos szabálytalanságot tárt fel az Állami Számvevőszék (ÁSz) az Országos Mentőszolgálatnál. Megállapították, hogy 2008 és 2013 között a belső kontrollrendszer kialakítása és működtetése nem felelt meg a jogszabályi előírásoknak, valamint a pénzügyi-, illetve vagyongazdálkodás sem volt szabályszerű.

'Óriási botrány az új mentőautók körül'

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint "óriási botrány" és "abszurd", hogy a júliusban vásárolt vadonatúj mentőkocsik az Országos Mentőszolgálat keddi főigazgatói utasítása szerint nem alkalmasak a szállított betegek lélegeztetésére. Erről Niedermüller Péter, az ellenzéki párt alelnöke beszélt szerdai sajtótájékoztatóján.

Elkopott az elszámoltatás

A választási kampány egyik fő témája, az elszámoltatás kormányon már korántsem olyan fontos a Fidesznek. Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztost felmentették, az ezernél is több vizsgálatból alig jutott el valami a bíróságig.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>