language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off

Intézmények:

Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Az Integritás Hatóság nem töri magát, hogy igazán húzós korrupciós ügyekről rántsa le a leplet

Sorra jelent be vizsgálatokat a tavaly létrehozott Integritás Hatóság, ám az Európai Számvevőszék attól tart, Magyarország látszatintézkedésekkel pipálná ki a jogállamisági elvárások teljesítését.

Talajkilátótól lombkoronáig. Keressük a leghülyébb uniós pénzfelhasználást

Az Átlátszó által bemutatott nyírmártonfalvai lombkoronasétány hamar szimbólumává vált az uniós pénzből megvalósított teljesen értelmetlen beruházásoknak. Azonban a sétányt volt mire építeni, és itt most nem a fátlanított pusztára gondolunk, hanem arra a hagyományra, hogy végtelenül fölösleges dolgokat valósítottak meg az Európai Uniótól nyert összegekből. Összeszedtünk ezekből párat, amelyeket alább be is mutatunk, de biztos van olyan, ami elkerülte a figyelmünket. Így olvasóinkhoz fordulunk: jelezzék még, ha szerintük valami nagyon fontos fölöslegesség kimaradt az összeállításból.

Itt a tuti recept: csalj, lopj és hazudj, nem számít, a Fidesz így is beültet a parlamentbe

A kormánypárti listán a legvállalhatatlanabb politikusnak is jut hely.

Hegedűs Zsuzsa a szegénység elleni csodaszernek vizionálta, milliárdos lopások lettek belőle

Hegedűs Zsuzsa tarka életművéről már több alkalommal is írtunk, de továbbra sem győzünk betelni vele, és szenvedélyesen kutatjuk tovább, hogy vajon mi okból áldoz az adófizetők pénzéből most már havi bruttó 1,29 millió forintot a kormány arra, hogy a szociológust foglalkoztassa.

A kormány sokadjára is helytáll Farkas Flóriánért

Most a roma önkormányzat budai luxusingatlanát veszi meg az állam. A szervezet így végképp megszabadul a Farkas idejében szabálytalanul elköltött 1,6 milliárd forint terhétől. Ez így még 1,6 milliárdba kerül(t) az adófizetőknek.
Találatok: [5]  Oldalak:   1