language

Kulcsszavak:

őrzés-védés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [254]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Dolgoztam rendőrként, amíg mi nem jutunk hozzá infókhoz, addig a rendőrség semmit nem csinál

Csütörtökön tanúmeghallgatásokkal folytatódott az a büntetőügy, amelyben befolyással üzérkedéssel vádolnak a Fradi körül mozgó embereket, akik az ügyészség szerint 2014-2015-ben pénzt kértek vállalkozóktól azért, hogy Kubatov Gáborhoz és titkárához, Kindlovits Mátéhoz bejuttassák őket. Most a Fradi biztonsági főnökét hallgatta meg a bíróság, a korábban rendőrként dolgozó B. Imre arról beszélt, azért nem fordultak azonnal a rendőrséghez, amikor rájöttek, hogy néhányan visszaélhetnek a klubvezetők nevével, mert ha először ők nem jutnak hozzá megfelelő információkhoz, akkor a rendőrség szerinte semmit nem csinál.

Én vagyok Kubatov előtt a védőpajzs

Bíróság elé kellett állnia néhány, a Fradi körül mozgó embernek, mert az ügyészség szerint pénzt kértek vállalkozóktól azért, hogy Kubatov Gáborhoz és titkárához, Kindlovits Mátéhoz bejuttassák őket. Az ügy keddi tárgyalásán Kindlovitsot tanúként hallgatta meg a bíróság.

A Valton vezérigazgatójának hostessei kezelik a jegyeket a Magyar Zene Házában is

Nagyon szép a Városliget közepére milliárdokból megépített Magyar Zene Háza, ahol szeptembertől beindul az őszi program, de ez nem menne hostess-ek nélkül. A Magyar Zene Háza Kft. által host és hostess tevékenység ellátására kiírt közbeszerzést pedig az APPLE PS Kft. nyerte 46 millió forintos keretösszeggel - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. A cég tulajdonosa Varga-Szabó Andrea, akinek lakcíme megegyezik Varga Lajoséval, aki a Valton-Sec többségi tulajdonosa. Varga-Szabó Andrea pedig a Valton vezérigazgatója is.

Hatalmas skalpot szerzett Pintér volt cége: viszik a pénzszállítást a Postától

A belügyi körök megkérik az árát, hogy pacifikálják a társadalmat, ebben a bizniszben még Mészárosnak és Garancsinak is hátrébb kell húzódnia.

„Ez egy felháborítóan versenykorlátozó kiírás” – gyanús pályázat a XII. kerületben

A közbeszerzési szakértő szerint a Hegyvidéki Önkormányzat egyik legfrissebb eljárása újabb iskolapéldája annak, hogyan lehet törvényesen, mégis felháborító módon befolyásolni egy pályáztatás eredményét úgy, hogy szinte biztosan az általuk preferált cég legyen a befutó. A gyanús közbeszerzésre Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke hívta fel a figyelmet. Többek között az ehhez hasonló, egyajánlatos közbeszerzések is közrejátszottak abban, hogy uniós eljárás induljon Magyarország ellen.

Nem cáfolja a bennfentes NER-cég, hogy letartóztatták a vezetőit

Nem cáfolta lapunknak küldött válaszában a NER- és Mészáros Lőrinc-közeli Eurovéd Security nevű őrző-védő vállalkozás, hogy március első felében előzetes letartóztatásba kerültek a vállalat vezetői. A felcsúti-bicskei cég emberei védték például a tavalyi Mészáros-Várkonyi esküvőt, de ők őrzik az Orbán Viktor hétvégi háza mellé épült felcsúti stadiont is. Úgy értesültünk, hogy a NAV több száz millió forintnyi készpénzt foglalt le a házkutatások során. Közben, mintha semmi sem történt volna, a fideszes önkormányzat és más NER-érdekeltségek tovább foglalkoztatják a vállalkozást.

Több százmillió forintos költségvetési csalás miatt indult eljárás három őrző-védő cég vezetője ellen

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivőjének csütörtöki közleménye alapján az ügyészség indítványozta három őrző-védő cég vezetőjének előzetes letartóztatását, akik ellen több százmillió forintos költségvetési csalás miatt indult most eljárás – írja az MTI.A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivőjének csütörtöki közleménye alapján az ügyészség indítványozta három őrző-védő cég vezetőjének előzetes letartóztatását, akik ellen több százmillió forintos költségvetési csalás miatt indult most eljárás – írja az MTI. A cégvezetőket bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével gyanúsítják.

Strómanokra épített piramissal csalta az adót egy biztonsági cég Somogyban

A Somogy Megyei Főügyészség üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a hatvanas éveiben járó férfival és hét társával szemben, akik egy céghálózat kiépítésével csalták el a közterheket.

Bukdácsol a rendezvénypiac, de a baráti cégeket így is tízmilliárdokkal tömik ki Orbánék

Miközben a két éve dühöngő világjárvány miatt alig-alig akadnak már rendezvények, az állam több tízmilliárd forint értékben bízta meg az Antenna Hungáriát szervezési feladatokkal. Ezeket aztán a cég el sem végzi, hanem továbbpasszolja Balásy Gyula érdekeltségeinek.
Találatok: [254]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>