language

Kulcsszavak:

őrzés-védés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [288]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Óraműpontossággal érkezett a Szerencsejáték idei 40 milliója Sarka Kata férjének cégéhez

Ha itt az ősz, akkor itt a 40 millió + áfa szponzorpénz is a Netrise Hungary Kft.-nek, amely amúgy aligha szorul rá az „apróra”, mivel a tavalyi évet rekordmagas, 2,5 milliárdos profittal zárta. Ezt az összeget osztalékként ki is fizette magának a tulajdonos Bessenyei István, aki Sarka Kata férje.

HVG Top 500: Orbán Viktor barátainak és kedvenceinek cégei most is ott vannak a profitrekorderek között

Érdekes mintázatok rajzolódnak ki néhány csúcsoligarcha – a nyereségrekorderek között is feltűnő – vagyonkezelőinek osztalékpolitikájában.

Ezeknél a tendereknél sem számítunk túl nagy versenyre – Budapest is érintett

Folytatjuk cikksorozatunkat, amelyben irányítottnak látszó tendereket mutatunk be egy akkreditált közbeszerzési szakértő segítségével. Ezek az eljárások már a kiírásuk pillanatában gyanúsak, ugyanis olyan feltételeket tartalmaznak, amelyek jelentősen lecsökkenthetik a tisztességes verseny lehetőségét, és így a közpénzek nem kellően hatékony elköltését eredményezhetik. Ezúttal két uniós forrásból finanszírozott vidéki projektet és két budapesti felhívást mutatunk be. Októberi szúrópróbánk.

Szép pénzt kaszált a Puskás Aréna őrzéséért a Mészáros Lőrinchez került cég

Megérkezett a számla az adófizetőkhöz a Puskás Aréna nyári rendezvényei után. A Valton-Sec a havi átalánydíján felül olyan rendezvények biztosítását is kiszámlázta, mint a Rammstein vagy a Guns ’n’ Roses telt házas koncertjei.

Szép summát zsebelt be a Városliget őrzéséért a rejtélyes Fidesz-közeli cég

Csaknem félmilliárd forint közpénz ütötte a markát az immár Mészáros Lőrinc holdudvarához tartozó Valton-Sec Zrt.-nek. Az őrző-védő gigavállalkozás az állami Városliget Zrt.-től nyerte el a megbízást.

Helyezkednek a biztonsági szakma nagyágyúi a nagy reptérbiznisz közben

A többi közt Pintér Sándor volt cége és egy Mészáros Lőrinchez közeli tőkealap is benne van az üzletben.

Pintér volt cége és Mészáros érdekeltsége is kiszáll az Airport Service-ből

Elhagyja a ferihegyi földi kiszolgálással foglalkozó céget, az Airport Service Budapest Zrt.-t két, a kormányhoz közel álló vállalat: a belügyminiszter volt cége, a Civil Biztonsági Szolgálat, valamint az immár Mészáros Lőrinc közelébe került Valton-Sec. Érdekes időzítés.

Jócskán megdrágult: közel félmilliárdba kerül a Puskás Aréna gyepének gondozása

Nemcsak a megépítése volt drága, de a fenntartása sem olcsó a 2019-ben átadott Puskás Arénának. Az uniós közbeszerzési értesítőből most ugyanis kiderült, hogy a gyep karbantartásának ára a kezdeti 180 millióról 453 millióra kúszott. Emellett a stadion őrzése is vagyonokba kerül, akárcsak a fűtése és a megvilágítása.

A NER kedvenc biztonsági cégei is drukkolhatnak, hogy az Orbán-kormány megvegye a repteret

A 3 millió forintos törzstőkével induló cég ügyvezetője Móró Lajos lett, aki már eddig is a két NER-es biztonsági társaság kötelékében dolgozott. Még 2020 nyarán jelentette be az Airport Service Budapest Zrt., hogy kézhez kapta a kiterjesztett földi kiszolgálási engedélyét, amely fővállalkozóként is feljogosítja a teljeskörű földi kiszolgálási tevékenységre a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Vagyis megjelent a NER a reptéri földi kiszolgálópiacon.
Találatok: [288]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>