Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Osváth László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kitálal a volt államtitkár: Orbán Viktor mindenről tudott?

Koncepciós per zajlott ellenem, melyben számos tanú hamisan vallott, a bizonyítékokat preparálták. Orbán Viktor törvényt sértett, amikor nem állított fel egy kormányzati vizsgálóbizottságot.

Zárósorozat – BEFEJEZETT NYOMOZÁSOK KÖZPÉNZÜGYEKBEN

Kiengedték az előzetesből az Agrárinnovációs Kht volt főosztályvezetőjét

Sipter Ferenc, az Agrárinnovációs Kht volt főosztályvezetőjének előzetes letartóztatását pénteken feloldotta a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal. Ugyanakkor lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el a férfi ellen.

Szabadi Bélára vallottak?

Az RTL Klub híradója úgy értesült, hogy az Agrárinnovációs Kht. egyik előzetes letartóztatásban lévő vezetője terhelő vallomást tett Szabadi Béla, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium volt kisgazda politikai államtitkára ellen.

Ismét hosszabbítás kazettaügyben?

A Népszava által kirobbantott kazettaügyben befolyással üzérkedéssel gyanúsítják Torgyán József volt földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, kisgazda pártelnök fiát, Torgyán Attilát, valamint Benczéné Tóth Juditot, az ÁPV Rt. felügyelőbizottságának az FKGP által delegált tagját.

Tanúként hallgatták meg Torgyán Attilát

A Népszava információi szerint ifjabb Torgyánt tegnap nem a kazettaügyben, hanem az FVM felügyelete alá tartózó, botrányairól elhíresült Agrárinnovációs Kht. ügyében indult büntetőeljárásban hallgatták meg tanúként. A lap úgy tudja: Torgyán Attilát hamarosan gyanúsítottként hallgatják ki a Szervezett Bűnözés elleni Igazgatóságon a kazettaügyben.

Az Agrárinnovációs Kht. még a botrány kirobbanása után is megrendelt tanulmányokat

Torgyán József a tv2 Jó estét Magyarország! című műsorában azt mondta: már egy éve megszüntette a szabálytalanságokat az Agrárinnovációs Kht-nál, mikor idén év elején megindította a felszámolási eljárást.

"Megrémültek, hogy tönkreteszem a kisgazdapártot"

Deésy Géza, a kazettaügy koronatanúja válaszol Torgyán Józsefnek: -Tudom, hogy bűncselekményt követtem el, de ehhez nem mérhető annak a nagyságrendje, amit föltárok.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>