language

Intézmények:

OTP Bank Nyrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [159]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Kétes múltú vállalkozásokat is beengednek a NER-közeli ingatlanberuházók zárt körű elitklubjába

Szimpatikus cél, hogy kedvezményes áfakulcsú lakások épüljenek a településeken belüli elhagyott-elhanyagolt üzemek romjain, csakhogy nálunk ez is a kiválasztottak biznisze lett. Ráadásul a beruházók önkényesen alakíthatják át a városképet.

Több mint ezermilliárd forint agrártámogatást osztottak ki tavaly, bőven jutott pénz Mészárosnak és Csányinak is

Az összeg rekord, a legnagyobb nyertesek továbbra is a legnagyobb gazdálkodók.

30 milliárd forint, egy rejtegetett kötvény és 8 év az életemből

Nyolc éve próbálom megtudni, tényleg az állam segítette-e ki titokban az Orbán Viktor szívének – akkor még – kedves FHB Bankot 2012-ben. Szívattak, hátráltattak, ahogy csak tudtak, de most kiderült, hogy végig nekem volt igazam. Számít? Dehogy számít.

Orbán a vb-n: megérkezett Katarba a magyar honvédség Falconja, két OTP-s magánrepülő követte

Három repülő indult kedden reggel Magyarországról Katarba, a FIFA Labdarúgó-világbajnokság helyszínére. A korábbi bejelentések szerint Orbán Viktor miniszterelnök utazása is kedden esedékes Dohába, hogy a helyszínen nézze meg a vb legfontosabb utolsó meccseit, a két elődöntőt, a bronzmeccset és a döntőt.

Az egyik honvédségi luxusrepülő és két NER-es magángép is Katarba ment, ahol ma lesz a foci vb első elődöntője

Katar budapesti nagykövete múlt héten közölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ezen a héten az ország fővárosába utazik, hogy a helyszínen nézze meg a foci világbajnokság elődöntőit és döntőjét. Ma lesz az első elődöntő, és pont ma repült Dohába a Magyar Honvédség egyik luxusrepülőgépe is, amit előszeretettel használnak az Orbán-kormány tagjai. Szintén a katari fővárosba repült ma az OTP tavaly vásárolt magánrepülője, és az az osztrák luxusgép is, amivel Orbán és Mészáros Lőrinc is utazott már.

Az állam még a Covid-pénzekből is ad Mészáros külföldi szállodaépítésére

Mészáros Lőrinc és Jellinek Dániel is jól jár azzal a több százmilliárd forint közpénzzel, amit az állam a poszt-Covid újraindulásra hivatkozva osztott szét.

A fideszes káderképző alapítója igazgatósági tag lett a Budapesti Erőműben

Tombor András leigazolásával egyidejűleg a cég egyik tulajdonosa az OTP-vel kötött ügyletet.

Turizmus: a Tiborcz-kör annyi ingyenpénzt kapott, mint Mészáros, Csányi és a Rogán-világ összesen

Másfél év után újra átvilágítottuk a Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-programját, hogy lássuk a 2018–2022-es ciklus teljes mérlegét. Újonc támogatottként – bő 1,5 milliárd forinttal – megtaláltuk a miniszterelnök kabinetfőnökének kabinetfőnökéhez, a Schadl-ügyben is érintett Nagy Ádámhoz sorolható egyik céget. „Döbbenetünk” csak fokozódott, amikor észleltük, hogy az idei választások után a legnagyobb nyertes érdekeltségeket Tiborcz István holdudvara vette, veszi át. Vagy épp veszi vissza – mint a fenti látványterven szereplő Club Aliga-projektet.

Az angol-magyar meccsre is az OTP különgépével mehetett Orbán Viktor

Június 14-én a magyar futballválogatott Anglia ellen játszott a Nemzetek Ligájában, és fényes győzelmet aratva 4:0-ra legyőzte az angolokat Wolverhamptonban. Orbán Viktor magyar miniszterelnök a helyszínen szurkolt a magyar csapatnak Csányi Sándor MLSZ-elnök és OTP-vezér társaságában. Az OTP egyik magánrepülőgépe, a Dassault Falcon 900LX típusú HA-LKZ a meccs előtt a legközelebbi repülőtéren, Birminghamben landolt.

A Mol-vezér másik fia is beszállt az ingatlanbizniszbe

Hernádi Zsolt fiainak cégei nevében is van közös.
Találatok: [159]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>