language

Intézmények:

OTP Bank Nyrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [163]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Mészáros és Tiborcz nagybevásárlást csapott a gazdaság felpörgetésére szánt állami százmilliárdokból

Takargatni sem próbálják az érintettek, hogy a koronavírus, majd a háború okozta krízis leküzdésére szolgáló állami százmilliárdok Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségeinél futnak össze.

Indul a kastélyok magánkézbe adása, Lázár János jelentette be

Indul a kastélyok ingyenes magánkézbe adása. Lázár János vasárnap bejelentette, hogy nagy magyar vállalatoknak, az OTP-nek, a MOL-nak és a Richternek, valamint más, nemzetközi háttérrel is rendelkező vállalatoknak felajánlják, hogy fogadjanak örökbe néhány kastélyt. Erre az a törvény ad lehetőséget, amit kedden szavazott meg a parlament kormánypárti többsége.

Lázár János: kastély-örökbefogadási programot indítunk - bárki kérhet magának egy kastélyt

Az OTP-nek, a Molnak, a Richternek és más nemzetközi háttérrel is rendelkező vállalatoknak felajánlják, hogy néhány megmentésre érdemes kastélyt fogadjanak örökbe. „Felajánlják”, hogy ingyenesen magánkézbe vegyék az állami tulajdonú kastélyokat és kúriákat.

A gróf esete a bankárral: újabb jelentős szőlőbirtok került az OTP-vezér közelébe

Arisztokrata múlttal rendelkező vállalkozó érdekeltségeit vásárolta fel az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion kockázati magántőkealap.

Kétes múltú vállalkozásokat is beengednek a NER-közeli ingatlanberuházók zárt körű elitklubjába

Szimpatikus cél, hogy kedvezményes áfakulcsú lakások épüljenek a településeken belüli elhagyott-elhanyagolt üzemek romjain, csakhogy nálunk ez is a kiválasztottak biznisze lett. Ráadásul a beruházók önkényesen alakíthatják át a városképet.

Több mint ezermilliárd forint agrártámogatást osztottak ki tavaly, bőven jutott pénz Mészárosnak és Csányinak is

Az összeg rekord, a legnagyobb nyertesek továbbra is a legnagyobb gazdálkodók.

30 milliárd forint, egy rejtegetett kötvény és 8 év az életemből

Nyolc éve próbálom megtudni, tényleg az állam segítette-e ki titokban az Orbán Viktor szívének – akkor még – kedves FHB Bankot 2012-ben. Szívattak, hátráltattak, ahogy csak tudtak, de most kiderült, hogy végig nekem volt igazam. Számít? Dehogy számít.

Orbán a vb-n: megérkezett Katarba a magyar honvédség Falconja, két OTP-s magánrepülő követte

Három repülő indult kedden reggel Magyarországról Katarba, a FIFA Labdarúgó-világbajnokság helyszínére. A korábbi bejelentések szerint Orbán Viktor miniszterelnök utazása is kedden esedékes Dohába, hogy a helyszínen nézze meg a vb legfontosabb utolsó meccseit, a két elődöntőt, a bronzmeccset és a döntőt.

Az egyik honvédségi luxusrepülő és két NER-es magángép is Katarba ment, ahol ma lesz a foci vb első elődöntője

Katar budapesti nagykövete múlt héten közölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ezen a héten az ország fővárosába utazik, hogy a helyszínen nézze meg a foci világbajnokság elődöntőit és döntőjét. Ma lesz az első elődöntő, és pont ma repült Dohába a Magyar Honvédség egyik luxusrepülőgépe is, amit előszeretettel használnak az Orbán-kormány tagjai. Szintén a katari fővárosba repült ma az OTP tavaly vásárolt magánrepülője, és az az osztrák luxusgép is, amivel Orbán és Mészáros Lőrinc is utazott már.

Az állam még a Covid-pénzekből is ad Mészáros külföldi szállodaépítésére

Mészáros Lőrinc és Jellinek Dániel is jól jár azzal a több százmilliárd forint közpénzzel, amit az állam a poszt-Covid újraindulásra hivatkozva osztott szét.
Találatok: [163]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>