language

Személyek:

P. Koltai Gábor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Nem bűnös a milliárdos csalással vádolt P. Koltai Gábor

A Főváros Törvényszék elsőfokú ítélete alapján felmentették P. Koltai Gábort, Koltai Róbert színművész fiát egy 2010 óta húzódó perben, írja az MTI. A filmproducer elleni vádban olyan tételek szerepeltek, mint milliárdos nagyságrendű költségvetési csalás, pénzmosás és más bűncselekmények is.

Hibás vádiratról beszélnek a producerek

További vádlottak meghallgatásával folytatta a Fővárosi Törvényszék annak a büntetőpernek a tárgyalását, amelynek hét terheltje, köztük P. Koltai Gábor producer, Koltai Róbert színész fia az ügyészség szerint több mint 2 milliárd forinttal rövidítették meg a költségvetést azzal, hogy két éven át egy offshore cégeket is alkalmazó fiktív filmgyártási láncolatban adót csaltak.

P. Koltai kiáll az igazáért

Levélben cáfolta lapunknak a filmproducer P. Koltai Gábor, hogy kifejezetten a kormánypárti lapokat bírálta volna a napokban, amikor a Facebookon a Magyar Nemzet Online-t és a Hír TV-t az ügyéről közölt tudósítás miatt támadta, amelyekben gyakorlatilag bűnösként kezelték. Mint üzente, nem kíván politikával foglalkozni, hanem a súlyos, kirívó igazságtalanságok, a hazugságok ellen emel szót

Költségvetési csalás a vád Koltaiék ellen

A Fővárosi Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt K. Gábor és hat társa ellen vádat emelt a Fővárosi Törvényszéken – közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője az Indexszel.

Meghosszabbította P. Koltai Gábor producer házi őrizetét a bíróság

A Fővárosi Főügyészség indítványára három hónappal meghosszabbította Koltai Gábor filmproducer és társainak házi őrizetét a Budai Központi Kerületi Bíróság. Az adócsalással gyanúsított filmproducer elleni kényszerintézkedés a nem jogerős végzés szerint augusztus 22-ig tart.
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>