Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Pajna Zoltán highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Megszüntették a nyomozást a debreceni képviselők floridai útjával kapcsolatban

Megszüntette a nyomozást a debreceni fideszes önkormányzati képviselők és önkormányzati alkalmazottak tavalyelőtti floridai utaztatásával összefüggésben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda – az ORFK Kommunikációs Szolgálata erről vasárnap tájékoztatta az MTI-t.

Már az ügyészségen a debreceni képviselők floridai útja

A nyíregyházi ügyészség vizsgálja a debreceni városvezetők floridai utazásának körülményeit. A városvezetők elvileg konferenciára mentek, valójában – minden jel szerint – csak üdültek Floridában.

Hűtlen kezelés lehet a "floridázásból"

A debreceni városházi tisztségviselők és önkormányzati cégvezetők nagy botrányt kavart tavalyi floridai utazása "a hűtlen kezelés bűntettének, és a közérdekű adattal visszaélés vétségének gyanúját kelti" - erről az ügyészség tájékoztatta a feljelentést tett debreceni ellenzéki politikust.

A nyíregyházi ügyészség vizsgálja a debreceni városvezetők floridai utazásának körülményeit

A debreceni fideszes képviselők és önkormányzati alkalmazottak tavalyi floridai utazásával összefüggésben hűtlen kezelés bűntette és közérdekű adattal visszaélés vétsége miatt folytat eljárást a Nyíregyházi Járási Ügyészség - közölte az Együtt-PM sajtóosztálya vasárnap az MTI-vel.

Hűtlen kezelés lehet a debreceni képviselők floridázása

Nyilván nem az a legfőbb tanulsága az ügynek, hogy ha itthon azt mondod, hogy Floridába mész egy konferenciára, akkor ne posztold ki a Facebookra, hogy valójában csak koktélozni, napozni és horgászni mentél ki, de mégis...

Nyomoznak a debreceni vezetők floridai útja miatt

Tavaly novemberben több debreceni városvezető vett részt egy floridai konferencián, de a Facebookra feltöltött képeik szerint valójában nyaraltak. Az a kérdés, kinek a pénzén.

Felelhetnek a "floridázók"

Elrendelték a nyomozást a debreceni "floridázók" ügyében. Káposznyák István, az Együtt-PM helyi politikusa április 14-én ismeretlen tettes ellen tett feljelentést hivatali visszaélés, közokirat-hamisítás, hűtlen kezelés, költségvetési csaláshoz kapcsolódó felügyeleti vagy ellenőrzési kötelezettség elmulasztása és költségvetési csalás bűncselekmények elkövetése megalapozott gyanúja miatt. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ennek alapján kezdeményezte az eljárást.

Csak a tiltakozót büntették meg, nem a "floridázókat"

Abszurd vége lett a debreceni városvezetők floridai botrányának: az érintettekre nézve az ügy semmilyen személyi következménnyel nem járt, ellenben a bíróság figyelmeztetésben részesítette azt az ellenzéki vezetőt, aki a "floridázók" elleni tüntetést bejelentette a rendőrségen.

Alig fordítják jótékony célra a jutalmakat

Lehet, hiába várják civil szervezetek a polgármesterek, alpolgármesterek pénzét.

Több tízmilliós alpolgármesteri jutalmak Debrecenben - de miért?

Nyilvánosságra hozta a Debrecenben 2002 és 2011 között az önkormányzati vezetőknek a fizetésükön felül kifizetett jutalmak listáját a Jobbik helyi szervezete. Kósa Lajos magyarázkodni kényszerült.
Találatok: [10]  Oldalak:   1