language

Helyek:

Pákozd highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Juhász és Gráf érintett lehet a földmutyiban

Juhász Ferenc volt honvédelmi minisztert és Gráf József agrárminisztert is meghallgathatják a pákozdi földügyben indult újabb büntetőeljárásban – jelentette ki tegnap Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója.

Dagadó pákozdi földbotrány

Gráf József földművelésügyi és Juhász Ferenc volt honvédelmi minisztert, az MSZP elnökhelyettesét is meghallgathatja az ügyészség a pákozdi földbotránnyal kapcsolatban.

Pákozdi ingatlan-nyilvántartási ügy: okirat-hamisítás miatt is nyomoznak

Újabb nyomozást rendelt el, ezúttal okirat-hamisítás miatt, a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség abban a pákozdi ingatlan-nyilvántartási ügyben, amelyben már vádat emeltek a földművelésügyi tárca volt szakállamtitkára, Benedek Fülöp ellen.

Budai Gyula feljelentése

Személyiségi jogi pert indít a földművelésügyi miniszter, Gráf József ellen Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója, mivel aktalopással gyanúsította meg a pákozdi büntetőüggyel kapcsolatban.

„Gráf József hazudott” – Budai Gyula bepereli az agrárminisztert

A Magosz politikusa szerdai sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy személyiségi jogi pert indít a tárcavezető ellen.

Miniszterek Benedek Fülöp földügyében

Juhász Ferenc volt hadügyminiszter és Gráf József, az agrártárca vezetője is érintett a pákozdi, 201 hektáros földterület jogügyletében, amelyben az ügyészség hivatali visszaéléssel vádolja Benedek Fülöpöt – állítja Budai Gyula, a Magosz igazgatója.
Találatok: [10]  Oldalak:   1