Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Pálháza highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Börtönbüntetés a volt pálházai polgármesternek

Vesztegetés bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre, 20 ezer forint pénzbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte a Debreceni Ítélőtábla dr. Balla Lajos vezette büntetőtanácsa a volt pálházi polgármestert, M. Zsoltot. A ma délután született döntés lényegben helybenhagyta a Miskolci Törvényszék elsőfokú ítéletét.

Két év börtönt kapott Pálháza polgármestere

Vesztegetés miatt két év börtönbüntetést kapott Moravszki Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálháza független polgármestere, aki egy önkormányzati megrendelésért cserébe kenőpénzt fogadott el egy vállalkozótól.

Vádemelés: vesztegetett a polgármester

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség Moravszki Zsolt, Pálháza volt független polgármestere ellen vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette miatt; a vádemelésről a főügyészség hétfőn tájékoztatta az MTI-t.

Lemondott Pálháza polgármestere

A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Moravszki Zsolt polgármestert egyrendbeli, vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Vesztegetéssel gyanúsítják Pálháza polgármesterét

Az ügyészség szerint Pálháza jelenlegi polgármestere kétszázezer forintot fogadott el a "bizalom megerősítése céljából" egy vállalkozótól, akinek cége pályázott a szennyvíztisztító telep korszerűsítésére. A polgármester tagadja a bűncselekmény elkövetését.
Találatok: [5]  Oldalak:   1