language

Intézmények:

Pannon Egyetem highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Az egyetemek helyett a fideszesekkel feltöltött kuratóriumoknak lesz autonómiájuk

Orbán Viktor egyértelművé tette, mi vezette a közalapítványok kurátorainak kiválasztásakor: világnézeti elköteleződést várt el. Közben várhatóan újabb forrásokhoz juthatnak majd a kiszervezett intézmények.

Hamarosan a teljes felsőoktatásban kiépül a pártállami rendszer

Befejezéséhez közeledik az egyetemek kormánypárti magánosítása, azaz ezen a fronton is átveszi az uralmat a NER.

Navracsics Tibor vezetésével megalakult a modellváltó Pannon Egyetem kuratóriuma

Az öttagú kuratóriumban Navracsics mellett helyet kapott Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) elnöke, aki a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszának korábbi igazgatója, Dr. Gaál Zoltán aki 1998 és 2007 között az egyetem rektora volt, Pápai Tamás, a veszprémben is jelen lévő Continental Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, és Garancsi Mária közgazdász, akit a veszprémi gazdasági élet meghatározó szereplőjeként mutatta be a kuratóriumi elnök, aki korábban részt vett a Pannon Egyteem gazdasági tanácsában is.

Csak nyolc állami egyetem marad?

Pár hét múlva kevesebb állami egyetem lesz, mint nem állami, de nagyon úgy tűnik, hogy tovább fogynak az előbbiek.

Offshore cég nyomában

A Hiller István vezette Oktatási és Kulturális Minisztérium delegáltjai voltak többségben abban a bírálóbizottságban, amely a Budapesti Corvinus Egyetem kollégiumfejlesztésének kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás során a később csődbe ment Baucont Zrt.-t hozta ki győztesnek – derítette ki lapunk.
Találatok: [9]  Oldalak:   1