Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Papp László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Így lehet belőled egyik napról a másikra ellenség Magyarországon

Az egyik szervezet nemrég még gördeszkapályákról és védett fákról beszélgetett a városvezetéssel, most pedig már az önkormányzati újságban gyalázzák, és azzal vádolják, hogy titokban a bevándorlást készíti elő. A másik szervezet hajléktalanokat és rászorulókat segítő akcióit nemrég még lelkesen dicsérték, és szurkoltak nekik, ma pedig már arra szólítják fel őket, hogy szűnjenek meg. A Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásainak bejelentése után országszerte megindult a támadás támogatott szervezetek ellen. Ami pedig Debrecenben történik a civil szervezetekkel, az elég pontosan megmutatja, hogyan szűkült be, és fordult sokkal sötétebbre a magyar közélet.

Offshore pizzát gyúr az államtitkár

A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Szabó László a debreceni polgármesterrel karöltve december 5-én személyesen adott át egy üzemet, mint a Kormány.hu beszámolójából kiderül, az ország első kézművespizza-készítő létesítményét.

Két trafikot nyert a debreceni alpolgármester testvére

A cívisváros gazdasági ügyekért felelős fideszes alpolgármestere éppen "politikai tanulmányúton" volt, amikor a testvére trafikot nyert. Ezzel magyarázza, hogy neki semmi köze a történtekhez.

Eljárás a forgalommal szemben parkoló Kósa Lajos ellen

A Debreceni Közterület Felügyelet feljelentése alapján rendőrségi eljárás indul Kósa Lajos polgármester és egyik alpolgármestere ellen. A politikusok órákig parkoltak a tilosban, félig a járdán, sőt a forgalommal szemben, miközben egy kisvendéglőben beszélgettek.

Alig fordítják jótékony célra a jutalmakat

Lehet, hiába várják civil szervezetek a polgármesterek, alpolgármesterek pénzét.

Hagyó Miklós és a feudális viszonyok

Hagyó Miklósra, Budapest volt főpolgármester-helyettesére, és az MSZP „erős emberére” tett terhelő vallomást Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója. A vallomásból olyan, látszólag mellékes részletek kerültek nyilvánosságra, amelyek híven árulkodnak a Városházán uralkodó feudális viszonyokról, a beosztottak kiszolgáltatottságáról.
Találatok: [10]  Oldalak:   1