language

Kulcsszavak:

pártfinanszírozás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1528]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A Fidesz gigantikus álcivil hálózatot épített a választásokra – sok kis „Németh Szilárd” léphet akcióba

Idén önkormányzati és európai parlamenti voksolás is lesz – választások környékén pedig a kormányzat rendre megnyitja a Városi Civil Alap nevű többmilliárdos pénzcsapot. 2021-ben, 2022-ben és 2024-re is megnyitotta. A Válasz Online most minden eddiginél egyértelműbben bizonyítja, hogy ez a forráselosztás szinte kizárólag a Fidesz érdekében történik: a győzteslistákból kigyűjtöttük a legsikeresebb 251 városi szervezetet, vagyis a 15 és 37 millió forint közötti összegre érdemesített társaságokat. Azt találtuk, hogy a csúcsdíjazott egyesületek, alapítványok 87 százaléka a Fidesz „leányvállalata” vagy szövetségese. Gondolta volna például, hogy a pártalelnök Németh Szilárd egyben a legnagyobb magyar civil is?

Az ukrán Korrupciómegelőzési Ügynökség azt állítja, az Orbán-kormány több száz millió forintot utalt a volt ukrán

Petro Porosenko volt ukrán államfő és az ukrán Európai Szolidaritás párt vezetője több mint 37 millió hrivnyát kapott a magyar kormánytól az Orbán Viktorral való tervezett találkozója előestéjén, áll az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség honlapján, amiről az ukrán UNIAN hírügynökség számolt be.

Nagy karácsony: ismét Samsung-adóbevételből származó tízmilliók landoltak Fidesz-közeli szervezeteknél

Propagandaoldalakra és -célokra, rendezvényekre, kiállításokra osztotta vissza a pénzt a megyei önkormányzat.

Így gurulnak a dollárok a magyar baloldalhoz Amerikából

A nemzeti Adó- és Vámhivatal költségvetési csalás miatt folytat eljárást. Az amerikai pénzek miatt emellett szintén a NAV rendelt el költségvetési csalás gyanújával nyomozást, a Nemzeti Nyomozó Iroda pedig pénzmosás és sikkasztás miatt vizsgálódott. Utóbbi nyomozást később átvette az adóhatóság - írja a Magyar Nemzet.

TÖBB TÍZMILLIÓ FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁST KAPOTT A MI HAZÁNK HÁZI ÚJSÁGJÁNAK KIADÓJA

Sok éve sikeresen pályázik állami pénzekre a Mi Hazánk online szócsövét, a Magyar Jelent kiadó Innovatív Kommunikáció Alapítvány. A Mi Hazánk elnökének, Toroczkai Lászlónak polgármestersége idején is már az Ásotthalmi Önkormányzat tulajdonában levő ingatlanba bejegyzett civil szervezet 21 820 000 forintra pályázott sikeresen a Nemzeti Együttműködési Alapnál. Ami végülis érthető, nyilván jól jön a kormánynak, ha valaki még nála is lelkesebben migránsozik és buzizik, hiszen így a Fidesz szélsőséges nézetei is egyfajta középutas gondolatoknak tűnhetnek.
Találatok: [1528]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>