language

Kulcsszavak:

pártfinanszírozás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1520]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Így gurulnak a dollárok a magyar baloldalhoz Amerikából

A nemzeti Adó- és Vámhivatal költségvetési csalás miatt folytat eljárást. Az amerikai pénzek miatt emellett szintén a NAV rendelt el költségvetési csalás gyanújával nyomozást, a Nemzeti Nyomozó Iroda pedig pénzmosás és sikkasztás miatt vizsgálódott. Utóbbi nyomozást később átvette az adóhatóság - írja a Magyar Nemzet.

TÖBB TÍZMILLIÓ FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁST KAPOTT A MI HAZÁNK HÁZI ÚJSÁGJÁNAK KIADÓJA

Sok éve sikeresen pályázik állami pénzekre a Mi Hazánk online szócsövét, a Magyar Jelent kiadó Innovatív Kommunikáció Alapítvány. A Mi Hazánk elnökének, Toroczkai Lászlónak polgármestersége idején is már az Ásotthalmi Önkormányzat tulajdonában levő ingatlanba bejegyzett civil szervezet 21 820 000 forintra pályázott sikeresen a Nemzeti Együttműködési Alapnál. Ami végülis érthető, nyilván jól jön a kormánynak, ha valaki még nála is lelkesebben migránsozik és buzizik, hiszen így a Fidesz szélsőséges nézetei is egyfajta középutas gondolatoknak tűnhetnek.

Bizalmi válságot okozhat az ellenzékben a 99 Mozgalomhoz befolyt több száz millió forintnyi adomány

Van olyan ellenzéki vezető, aki szerint „az egész 2024-es választás rámehet” arra, ha nem derül ki pontosan, kiktől érkezett az a több mint ötszázmillió forintnyi adomány, amelyet Karácsony Gergely 99 Mozgalma használt fel az előválasztási kampányban. Az ellenzéki pártok reakcióit kérdeztük a most nyilvánosságra került ügyről.

Gigabírság, titkosszolgálati jelentések, plakátpropaganda – padlóra kerülhetnek az ellenzéki pártok

Koncepciós perekből ismert elemekkel átszőtt titkosszolgálati és ÁSZ-jelentéssel próbálja igazolni az államigazgatás az orbáni propaganda állítását: hatalomra kerülve az ellenzék külföldi érdeket szolgálna.

Bajnai reagált a titkosszolgálat jelentésére: a politikai célú jelentés számos, lényeges állítása hamis

A Márki-Zay Péter MMM-mozgalmához érkezett amerikai adományok felhasználásáról szóló jelentés többször is említi Bajnai Gordont.

Váratlanul találta el a titkosszolgálat Karácsonyt, a főpolgármester még nem is tudott kiegyenesedni

A hét elején nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentés egyik mellékszálában tűnt fel Karácsony Gergely – a rövid aktivitású 99 Mozgalmánál felbukkant százmilliós tételekre eddig csak nehezen hihető magyarázattal szolgált a főpolgármester és környezete. Utánanéztünk a szervezetnek, ám ettől az összkép még homályosabb lett. A történetnek van politikai tétje a főpolgármester számára.

A friss titkosszolgálati jelentés egy paranoia-gyűjtemény

Feloldották a minősítés alól a Rogán Antal alá rendelt szuper-titkosszolgálat összegző jelentését a Márki-Zay-féle külföldi adományokról, amire hivatkozva az ÁSZ 3,3 milliárdos büntetést készül kiszabni az ellenzéki pártokra. A friss szöveg egy része ki van takarva, de kiderül belőle, hogy találtak még plusz 2,5 millió “gyanús” utalást. Sőt, a titkosszolgálat spekulációja, hogy a DatAdat-csoport az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztás eredményét az MMM érdekében "manipulálta". A jelentés mindenben és mindenkiben a magyar politika gyanús befolyásolóját látja, és odáig jut, hogy amerikai pénzből már a 2014-es választásokat is befolyásolni akarták.
Találatok: [1520]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>