Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

pártfinanszírozás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1415]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Új pártot jegyeztek be a Gődény Györgyével szomszédos telekre

Új pártot alapítottak a Gődény György házával szomszédos telken, ahol az egyik épület a vírusszkeptikus gyógyszerész édesanyjának nevén van - írta meg a Blikk. A neve Normális Élet Pártja. Ugyanaz a férfi alapította, aki korábban azt a Közös nevező nevű pártot is, aminek nem sokkal később Gődény vette át a vezetését. Az új párt bejegyzési címén található a Gődény által alapított és vezetett Magyarországi Zsidó Örökségvédelmi Egyesület székhelye is. A Gődény 2022-es választási felkészülését célzó aláírásgyűjtés közben nem bizonyult igazán sikeresnek.

Pártba terelné híveit a járványtagadó Gődény György – Vajon elindul a 2022-es választásokon?

A bírósági nyilvántartás szerint júniusban alapították, végül november elején jegyezték be a Normális Élet Pártját, amelynek neve ismerősen csenghet: Normális Élet néven fut Gődény számtalan közösségi oldalt és csoportot felölelő virtuális hálózata, amelynek minden megyében, sőt Európában is vannak leágazásai.

Több mint tízmilliót szórt el a Párbeszéd-frakció arra, hogyan kell jól hirdetni a közösségi platformokon

Nem akármilyen megbízási szerződést kötött a Párbeszéd-frakció karácsony előtt. A parlament hivatalos oldalán elérhető információk szerint az ünnepi hangulatban lévő képviselőcsoport 10 668 000 forintot fizetett ki azért, hogy mind az öt darab képviselőjét megfelelő képzésben részesítsék a virtuális felületek alkalmazása terén. A megbízás nyertese a Weber und Mill Kommunikációs, Oktatási és Tanácsadó Kft., a szerződést pedig december 10-én kötötték a felek.

Kamupártok – Milliárdokba kerül a magyaroknak ez a hungarikum

A TI Magyarország két év pereskedés után kapta meg a Magyar Államkincstártól a pártok és egyéni jelöltjeik 2018-as kampányköltéseinek tételes elszámolását. A megszerzett adatok nyomán számos, a kamupártok által alkalmazott stratégiát azonosítottunk, amelyek a kampánytámogatás szabálytalan elköltésére utalnak. A beszámolók alapján 410 millió forint kampánytámogatás sorsát követhetjük nyomon. Ment pénz „szakértésre”, „piar kommunikációra”, nemegyszer olyan cégekhez, amik egyébként fémszerkezetek gyártásával foglalkoztak, vagy éppen a pártelnök érdekeltségébe tartoztak. Írásunkból az is kiderül, milyen következményei lettek a gyanús kifizetéseknek.

Leginkább pártmédiára költött a Jobbik alapítványa, de saját múzeumra is jutott

Nemcsak a Jobbik politikusainak nyilatkozatain, hanem a párt alapítványának gazdálkodásán is nyomot hagyott az ellenzéki formáció néppártosodása – derül ki a Jobbik Magyarországért Alapítvány 2015–2020 közötti támogatás- és megbízáslistájából

Egy már megszűnt ellenzéki párt alapítványánál talált gondokat az Állami Számvevőszék

Az Együtt – a Korszakváltók Pártjának Váradi András Alapítványát most ellenőrizték. A szervezet nem biztosította az ellenőrizhetőség feltételeit, valamint a pártalapítvány – az Alaptörvénnyel ellentétesen – a közpénzekre vonatkozó gazdálkodásával a nyilvánosság előtt nem számolt el, a felhasznált közpénzekre vonatkozó gazdálkodása átláthatóságát nem biztosította.

Több gondot is talált az egyik ellenzéki párt alapítványánál az ÁSZ

Nem zárható ki az Állami Számvevőszék szerint, hogy a Váradi András Alapítvány – a törvényben előírtakat megsértve – tiltott módon fogadott el támogatást, valamint a költségvetési támogatást nem megengedett célra használta fel.

Pénznyelő portál, balatoni hétvége - erre költött az elmúlt 5 évben az MSZP pártalapítványa

A saját maga által létrehozott kft-kbe és észszerűtlen projektekbe csorgatta az államtól kapott százmillióit az MSZP pártalapítványa.
Találatok: [1415]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>