Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

PD Konzorcium highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Állami kétmilliárd tanácsadásra- Brüsszel is figyel

Uniós auditorok fogják vizsgálni a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tanácsadói megatenderét. A nyertesnek bedolgozik egy helyettes államtitkár volt ügyvédi irodája is.

Kétmilliárdos tanácsadói szerződés az NFÜ-nél

Kétmilliárd forint értékű tanácsadói szerződést nyert el egy konzorcium, melynek feladata, hogy ezért az összegért a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közbeszerzési főfelügyeleti osztályát segítse tanácsokkal.

Egy NFÜ-s vezető egykori üzlettársa is nyertese a kétmilliárdos megbízásnak

Korábban főként kisvárosi önkormányzatok közbeszerzéseinél tűnt fel az az ügyvéd, akinek irodája konzorciumvezetőként elnyerte az uniós pénzek elosztásáért felelős Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kétmilliárdos tanácsadói megbízását.

Magyarázkodik az NFÜ a kétmilliárdos tenderügyben

Kétmilliárdért virtuális tízmilliárdokat spórolt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) – így lehet summázni a szervezet pénteki sajtóközleményét, amellyel védelmébe vette a számos furcsasággal körített kétmilliárd forintos tanácsadási tendert.

Példátlan összegért vesz tanácsokat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Műszaki, jogi és szakmai tanácsadásra írt ki közbeszerzési eljárást a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, amelyet végül példátlanul magas összegért, kétmilliárd forintért egy PD Konzorcium nevű cégcsoport nyert el. Az NFÜ 2006 óta nem kötött ekkora összegű szerződést magáncéggel, az eddigi legdrágább tanácsadói szerződése is csupán 74 millió forintba került.
Találatok: [8]  Oldalak:   1