Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Pécsi Tömegközlekedési Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Megszokásból havi 859 ezer forint Toller egykori szövetségesének

A pécsi "szokásjognak" köszönhette forrásaink szerint a Toller László idején alpolgármesterségig jutó Kerényi János, hogy a Pécsi Tömegközlekedési Zrt. éléről való távozása után is a felsővezetőket megillető apanázs és 859 ezer forintnyi "táppénz kiegészítés" járt neki havonta.

Új seprű

Nagytakarítás kezdődött Pécsett, ami egyben a Fidesz országos elszámoltatási politikájának bemutató verziója.

Páva a közlekedési cég igazgatójának felfüggesztését sürgeti

Páva Zsolt (Fidesz), a baranyai megyeszékhely polgármestere írásban utasította Varga Pétert, a Pécs Holding Zrt. vezérigazgatóját, hogy hívja vissza a Pécsi Közlekedési Zrt. felügyelőbizottsági és igazgatótanácsi tagjait, egyúttal kezdeményezze a cég vezérigazgatójának felmentését.

Egy máltai offshore cégé Pécs összes busza - kirúgták a vezérigazgatót

A pécsi tömegközlekedési vállalat vezetésének egésze repülhet, miután a vállalat buszainak botrányos eladása miatt Pécs polgármestere felmentette a cég felügyelőbizottságát és igazgatótanácsát, és kezdeményezte a vezérigazgató visszahívását is.

Nyomoznak az eladott városi buszok miatt Pécsett

Nyomozást indított a rendőrség a Pécs tömegközlekedését biztosító Pécsi Közlekedési Zrt. autóbuszainak eladása miatt. A társaság a nemrég több mint két milliárd forintért adta el a közel 150 buszból álló járműparkját, majd visszabérelte azokat.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>