language

Intézmények:

Pécsi Tömegközlekedési Rt. highlight_off
Zsolnay Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Megszokásból havi 859 ezer forint Toller egykori szövetségesének

A pécsi "szokásjognak" köszönhette forrásaink szerint a Toller László idején alpolgármesterségig jutó Kerényi János, hogy a Pécsi Tömegközlekedési Zrt. éléről való távozása után is a felsővezetőket megillető apanázs és 859 ezer forintnyi "táppénz kiegészítés" járt neki havonta.

Netes pletykából tudta meg Pécs buszparkja elbukását

Pár netes kommentből derült ki Pécs önkormányzata számára, hogy már nem rendelkezik tömegközlekedési cége buszparkjával, miután a Pécsi Közlekedési Zrt. (PK Zrt.) kisebbségi tulajdonosa fű alatt túladott azokon.

Vizsgálat a pécsi buszeladás miatt

Felháborító és érthetetlen - e szavakkal minősítette Pécs két új vezetője azt a lépést, hogy a város tömegközlekedési cége az önkormányzat engedélye nélkül eladta valamennyi buszát, majd visszabérli azokat.

Páva: érthetetlen a helyi járatú autóbuszok eladása

Érthetetlennek és értelmezhetetlennek nevezte a Pécs helyi járatú buszközlekedését biztosító PK Zrt. buszainak eladását Páva Zsolt, a baranyai megyeszékhely polgármestere, aki az ügy gyors kivizsgálását ígérte szerdai sajtótájékoztatóján.

Miért adták el a pécsi közlekedési vállalat buszait?

Eladta mind a 170 buszát a Pécsi Közlekedési (PK) Zrt. Az ügy érdekessége, hogy bár a cég a pécsi önkormányzat legnagyobb cégének, a Pécs Holdingnak a többségi tulajdonában van, ennek ellenére a holding és a város vezetése - állítólag - nem tudott erről az üzletről.
Találatok: [7]  Oldalak:   1