language

Lapok:

Pécsi Újság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Augusztustól szülőfalujában fog misézni a volt pécsi megyéspüspök

Ugyan idén januárban lemondott a Pécsi Egyházmegye megyéspüspöki posztjáról Mayer Mihály, de papi hivatását nem adta fel: az elmúlt időszakban több helyen tartott misét, hamarosan pedig szülőfalujában is rendszeresen ő fogja celebrálni a szentmiséket.

Annyi a pécsi buszoknak?

Tovább gyűrűzik a pécsi buszeladásokkal kapcsolatos botrány. Egy, a Pécsi Újsághoz ma eljutott dokumentum szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Baranya Megyei Adóigazgatósága összesen 774 millió forintnyi büntetést szabott ki a Pécs Közlekedési Zrt.-re (PK Zrt.) hétfőn.

Hűtlen kezelés: érintett MSZP-sek?

A pécsi buszeladásokkal kapcsolatos ügyben eddig Keczer Lászlót, a Pécsi Közlekedési Zrt. vezérigazgatóját gyanúsították meg 1,2 milliárd forintos hűtlen kezeléssel, ám szerdán Komáromi István is az ügyészséghez fordult dr. Tóth Bertalan egykori MSZP-s pécsi alpolgármester és országgyűlési képviselő, valamint Kőhegyi István volt országgyűlési képviselő és önkormányzati vagyonpolitikai tanácsnok ellen - ugyanilyen gyanút megfogalmazva.

Kaposvárig ér a pécsi egyetemi vesztegetési ügy: Repa Imrét is meggyanúsították

Egyetemi körökből származó információink szerint hűtlen kezeléssel gyanúsítják Repa Imre professzort, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatóját, a Kaposvári Egyetem rektor-helyettesét a PTE gazdasági főigazgatója és társai ellen indított nyomozással összefüggésben.
Találatok: [7]  Oldalak:   1