language

Intézmények:

Pécsi Vagyonhasznosító Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Szabályos beszerzés után inkább egy másik szereplővel kötött szerződést a pécsi önkormányzati cég

„Érthetetlen és rendkívüli döntés volt, hogy a Pécsi Vagyonhasznosító (PVH) nem egy szabályosan lefolytatott beszerzési eljárás nyertesével kötött szerződést, hanem egy teljesen másik szereplővel” – mondta ma bírósági meghallgatásán az önkormányzati cég egykori gazdasági vezetője. A Pécsi Járásbíróságon csütörtökön folytatódott a Szentgyörgyi Dávid ellen indított pótmagánvádas eljárás, amiben a PVH volt vezérigazgatóját hűtlen kezeléssel vádolják.

Véletlenül pont a sógort hívta meg a pécsi önkormányzati cég előző vezetése egy pályázatra. Hát, nem megnyerte?

A Pécsi Vagyonhasznosító kommunikációs vezetőjének sógora nyert egy pályázaton, amire csupa ismerős arcot hívtak meg. Az önkormányzati cég volt ügyvezetőjét ebben az ügyben és egy informatikai beszerzés miatt is hűtlen kezeléssel vádolják.

Nem jelent meg a bíróságon a pécsi vagyonkezelő volt kommunikációs vezetője, mert Dubajba költözött

Három tanút hallgattak meg a Pécsi Járásbíróságon csütörtökön a Pécsi Vagyonhasznosító (PVH) volt vezérigazgatója ellen indított pótmagánvádas eljárásban, amelyben egy marketingkommunikációs szerződést, valamint egy szoftver beszerzését érintő ügyet vontak egybe.

Hűtlen kezeléssel vádolják a pécsi vagyonhasznosító volt vezérigazgatóját

Érdemi meghallgatásokkal folytatódott a Pécsi Vagyonhasznosító volt vezérigazgatójának pótmagánvádas tárgyalása a Pécsi Járásbíróságon csütörtökön. A tanúk többször ellentmondásba keveredtek, szembesítésre is sor került, az egyik kulcsszereplő pedig meg sem jelent.

Gyanús ügyek miatt menesztették, mégis kérte volna a prémiumát a Pécsi Vagyonhasznosító korábbi vezetője

Munkaügyi pert vesztett Szentgyörgyi Dávid, a Pécsi Vagyonhasznosító egykori vezetője, amit volt munkahelye ellen indított – tudta meg a Telex. Az elsőfokú, nem jogerős ítélet több, jelenleg is zajló ügyre lehet hatással, melyekben Szentgyörgyi már vádlottként szerepel.

Vu Zolihoz, a NER-hez közeli vietnámi üzletemberhez került egy hatalmas terület a pécsi vásártérből

Ugyan az önkormányzatnak fejlesztési tervei is vannak, az elmúlt évtizedben felére csökkent a legendás pécsi vásártér területe. Az utolsó eladó kéthektáros darabot a budapesti Sárkány Center tulajdonosa, a trafikbotrány kapcsán elhíresült „Vu Zoli” cége vásárolta meg. A területen azóta nem sok változás történt. A pécsi városvezetés a pletykákat cáfolva további telkeket már nem szeretne eladni, sőt elkötelezett a vásártér fejlesztése mellett.

158 millió forint közpénz nyomában: pótmagánvádas eljárást indít Pécs

A város gazdálkodását átvilágító jogászok szerint a hatóságok egy könnyen leleplezhető sikkasztás vizsgálatát azért zárták le eredménytelenül, mert az ügy egy fideszes érdekkört érint.

Pécsi átvilágítás: ezekben a pontokban tér el az átvilágítók és a nyomozók véleménye

Egyre nagyobb hullámokat vet, hogy a nyomozóhatóság megszüntette a nyomozást több, a pécsi önkormányzati cégek átvilágítása által feltárt ügyben. Bár ezek az ügyek ma is közszájon forognak, az alábbi közleményben tömören, pontokba szedve újra ismertetjük őket. Bemutatva azt is, hogy milyen megállapításokra jutott az átvilágítást végző jogi team, és hogy miként sikerült ebből végül az égvilágon semmit sem kinyomoznia a NER rendőrségének. Ilyen az, amikor a rendőrség a Fidesz, és nem a magyar választók érdekeit védi?

Félmilliárdos ingatlanvagyont szerezhet vissza Pécs

13 éve húzódó ügyben születhet végre megoldás Pécsen. A Búza téri kispiac területén ingatlanfejlesztés indult 2008-ban, a korábbi piac épületét lebontották, az elfogadott tervek szerint a területen nem csak lakósházak, de – az egykori piac funkcióját is betöltő – új üzletház is létesült volna. A beruházás hosszú évekig húzódott, a társasházak végül megépültek, az üzletház/piactér viszont nem, és arra az önkormányzat friss közleménye sem tér ki, hogy ez valaha megvalósulhat. A város közel félmilliárdos követelését viszont végre behajthatják.

Minden gyanúsított vagyona zár alá került az Aranyhajó-ügyben

A hűtlen kezelési ügyben az utolsó fellebbezést is elutasította a bíróság. Már három gyanúsított vagyonát vették zár alá Pécsen, ahol az Aranyhajó-ügy még mindig borzolja a kedélyeket.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>