Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Pécsi Városüzemelési és Vagyonkezelő Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Közkinccsé kell tenni az igazi kuplerájokat

Miért kell tíz éven át évi 400 millió forintot törleszteni egy használhatatlan, jó esetben is csak veszteségesen üzemeltethető beruházás után, amely a közgyűlés felhatalmazása nélkül valósult meg még Toller László polgármestersége idején?

Nyomoznak a pécsi Expo Center ügyében

Hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a pécsi Expo Center ügyében. A ritka kivételekkel ma üresen álló épület ügyében egy ad hoc bizottság vizsgálódott, a napvilágra került anyag a balul sikerült beruházás több felelősét is megnevezi.

Feljelentést tesz a pécsi polgármester

A polgármester bejelentette: vesztegetés, a számvitel rendjének megsértése, csalás, hűtlen, illetve hanyag kezelés bűntettének elkövetése miatt tesz feljelentést ismeretlen tettesek ellen.

Elszámoltatás Pécsett

Büntetőfeljelentés megtételét javasolja a pécsi Expo Center Rendezvényközpont ügyeit feltáró eseti bizottság. A testület jelentése szerint a 2,5 milliárdért felhúzott létesítmény évek óta kihasználatlan, miközben az építkezésre felvett hitel törlesztése évi több száz milliójába kerül a városnak.

Azonnali válságkezelést sürget a pécsi vagyonkezelőnél Páva Zsolt

Azonnali válságkezelésre és a biztonságos működés megteremtésére van szükség a Pécs vagyonát kezelő Pécs Holding Zrt.-nél Páva Zsolt, a baranyai megyeszékhely polgármestere szerint, aki ezt a cég átvilágításának eredményével indokolta hétfőn Pécsett, sajtótájékoztatón.

Pécsett felelősségre vonják a város kifosztóit

"Minden olyan ügyben, ahol a gyanú fölvetődik arra nézve, hogy a vagyont megkárosították, megállapítható esetleg, hogy milyen érdekkör köthető az ilyen tranzakciókhoz, akkor büntetőfeljelentést teszek" – jelentette be Páva Zsolt pécsi fideszes polgármester egy rádióműsorban.
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>