language

Intézmények:

Perfekt Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Negyvenmilliárdot kaptak a Papcsák-listás cégek

A nemzeti vagyonkezelő közzétette azoknak a szerződéseknek a főbb adatait, amelyeket 2002 és 2010 között kötöttek az állam többségi tulajdonában álló vállalatok magáncégekkel.

Milyen titkokat rejt a Papcsák-lista?

Csütörtök délutánig le kellett adniuk az állami vállalatoknak, milyen szerződéses viszonyban voltak az elmúlt nyolc évben Papcsák-listán szereplő nyolcvanöt magáncéggel.

„Perfektül” képeznek a Zrínyi egyetemen

Különös együttműködési keretmegállapodást kötött 1999-ben az akkor még állami tulajdonban lévő Perfekt Pénzügyi Szakoktató és Kiadó Rt. a honvédelmi miniszter felügyelete alá tartozó Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemmel (ZMNE) – tudtuk meg.

Busás fizetségért világítanának át Gyurcsány emberei?

Két egészségügyi tanulmány elkészítésével – 23 millió forintért – azt a Kató és Társa Kft.-t bízta meg a Miniszterelnöki Hivatal, amely lényegében a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egykori érdekeltségébe tartozó, Perfekt Zrt. munkatársaiból verbuválódott – derítette ki lapunk.

Korlátolt felelősségű olajüzletek

Az olajügyekben régen rendet lehetett volna tenni, ha nem keveredtek volna az üzletbe olyan nehézfiúk, akiktől mindenki fél. A nagy olajos cégekkel az igazságszolgáltatás tehetetlen: az elmúlt hetekben kiderült, hogy az Energol-ügyben is megdőlhet a vád.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>