Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Permitto Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

A trafikmutyi-főszereplő kamubiztos lesz Kósa államtitkára

A szekszárdi expolgármester lesz a tárca nélküli miniszter egyik államtitkára. Horváth István és Simon Róbert Balázs fideszes országgyűlési képviselőket javasolja államtitkárnak Kósa Lajos, megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter.

Újabb kétes fideszes üzlet Szekszárdon?

Kétszáz millió forint közpénzt veszített a fideszes vezetésű Szekszárd önkormányzata egy olyan ügyleten, melynek kedvezményezettjei Horváth István polgármester barátjának cégei voltak - értesült a Népszava.

Elutasították a feljelentést a Gemenc Volán ügyében

Nem nyomoz a rendőrség a Gemenc Volán Zrt. fideszes érintettségű gyanús ingatlanértékesítése ügyében. A több ok miatt is gyanús tranzakció miatti feljelentést a hatóság bűncselekmény gyanújának hiányában utasította el, holott az ügylet többek szerint felvetheti a hűtlen kezelés, illetve csalás gyanúját.

Feljelentést tettek a Gemenc Volán ügyében

Nyomozás indulhat a Gemenc Volán Zrt. vitatott paksi ingatlanértékesítése miatt. Az ismeretlen tettes elleni feljelentés szerint a 180 millió forint értékű tranzakció miatt felmerül a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, illetve csalás gyanúja.

Gemenc Volán: több, mint szokatlan telephelyeladás

Meghosszabbította a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. az állami tulajdonú Gemenc Volán Zrt. vezérigazgatójának megbízatását. Ez azért érdekes, mert tavaly Amrein Károly írta alá azt a vitatott ingatlanértékesítési szerződést, amely több szokatlan megoldást tartalmaz.

Kétes indulókkal próbálkozik a Fidesz

Több, a legkülönfélébb büntetőeljárásokban érintett, továbbá gazdasági-politikai "mutyik" gyanújába keveredett politikusát indítja el a Fidesz vidéken az októberi önkormányzati választáson. A jelek szerint több "saját" csontváza lehet a kormánypártnak országszerte.

Gemenc-ügy: "messze a jó erkölcstől"

A Fideszt a támogatásának megvonására, az elszámoltatási kormánybiztost pedig vizsgálódásra szólította fel az MSZP Szekszárd újrainduló fideszes polgármesterének vitatott ingatlanügylete miatt. Horváth István cége ugyanis aggályos körülmények közt privatizálta az állami Gemenc Volán egy paksi telephelyét.

Gemenc Volán: jól járt a fideszes polgármester cége

Vitatható körülmények között került az állam tulajdonából magántulajdonba egy értékes paksi ingatlan - információink szerint az ügyben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, illetve csalás gyanúja miatt rendőrségi feljelentés várható.
Találatok: [9]  Oldalak:   1