Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Péterfy Sándor Kórház highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Hálapénzt részletre?

Az orvos vesztét egy betegének Egyiptomban történt saroktörése okozta. Kathy Attila vitorlázni és búvárkodni ment a barátaival, amikor megsérült a lába. Műteni kellett, de az afrikai országban csak rögzíttette a sérülését, majd itthon a reptérről a budapesti Péterfy utcai kórház baleseti sebészetére hajtatott. Ami ezután történt, az öt éve bejárta az egész magyar sajtót, mivel az őt ellátó Sz. Gáspár ortopédsebész a 10 ezer forintos hálapénzre azt felelte: ennyit két perc alatt iszik el a barátaival, és akinek vitorlázni van pénze, annak legyen orvosra is.

A Facebookon bukott le a hálapénzes orvos

Információink szerint csütörtökön ül össze az a szakmai bizottság a Péterfy Sándor utcai kórházban, amely egy hálapénzes orvos esetét vizsgálja. Az orvos egy Facebookon közzétett levél szerint azt mondta betegének, aki csak 10 ezer forintot akart neki adni, hogy a varratszedésen "majd meglátja, hogy is van ez".

Jobb, mint a BKV: Milliós kórházi fizetések - Itt a lista!

A legjobban fizetett fővárosi kórházigazgató bruttó bére 1,7 millió forint havonta - derül ki a Heti Válasz birtokába jutott "bérlistáról". Három kórházi vezető bére is meghaladja a BKV-vezérnek a Budapesti Közlekedési Vállalattól felvett 1,5 millió forintos illetményét.
Találatok: [4]  Oldalak:   1