language

Kulcsszavak:

piacfelügyeleti eljárás (MNB) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [57]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Több mint 16 milliós bírságot kapott az Eximbank a Nemzeti Banktól

16,3 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az állami tulajdonú Eximbankra „a vállalatirányítás, az adatszolgáltatás, a hitelkockázat és értékvesztés belső szabályozása, illetve kezelése, valamint a tőkemegfelelés terén feltárt hiányosságok miatt”. Mindez nem veszélyezteti a hitelintézet megbízható működését, írja az MNB közleménye.

Piaci manupuláció miatt bírságolt meg 3 kommentelőt a jegybank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) összesen 24 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki három magánszemélyre a piaci manipuláció tilalmára vonatkozó rendelkezések megsértése miatt. Az érintettek bizalmasan egyeztettek a Kulcs-Soft Nyrt. igazgatóságának elnökével a Kulcs-Soft részvénnyel kapcsolatos kereskedésről.

Vitatja az MNB megállapításait és pert indít a megbírságolt lélegeztetőgépbizniszes cég

Az OTT-ONE Nyrt. részvényeivel már tavaly április óta nem lehet kereskedni a tőzsdén.

111 millióra büntette a jegybank a lélegeztetőgép-beszerzésekben is érintett céget

111 millió forintos büntetést szabott ki a Magyar Nemzeti Bank a lélegeztetőgép-bizniszben is felbukkant OTT-One Nyrt.-re. Több hiányosságra és hibára hivatkozik a jegybank: bennfentes információ haladéktalan nyilvános közzétételére, illetve a rendkívüli tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt is büntettek, emellett tiltott piaci manipuláció is felmerült.

Százmilliós bírságot szabott ki a jegybank a lélegeztetőgépeken kaszáló cégre

Az MNB összesen 111 millió forint bírságot szabott ki az OTT-ONE Nyrt.-re a tiltott a piaci manipulációra, a bennfentes információ nyilvános közzétételére, illetve a rendkívüli tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt – tájékoztatta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-t.

Matolcsy még nem gyanakszik

Az MNB "egyelőre" nem gyanít a Mol-részvény piacán bennfentes kereskedelmet. A társaság vezérigazgatója az árfolyamot igencsak megrogyasztó üzemanyagár-befagyasztási döntés előtt négy nappal kétszázmilliónyi olajpapírján adott túl.

A Pannónia Nyugdíjpénztár két vezetőjének felmentését kérte az MNB

A Pannónia Nyugdíjpénztár két vezetőjének felmentését kérte az MNB a nyugdíjpénztár tagjait károsító ügyletek miatt. A pénztártagok számára előnytelen ingatlanügyleteket bonyolítottak a Pannónia Nyugdíjpénztár vezetői, a Magyar Nemzeti Bank kezdeményezte a nyugdíjpénztár ügyvezetőjének és az igazgatótanács elnökének felmentését, írja a Magyar Nemzeti Bank közleménye. Az ügyvezetőre és az elnökre, illetve további 13 jelenlegi és volt pénztári vezetőre összesen 59 millió forintos bírságot szabott ki a pénztártagok számára vagyoni hátrányt okozó ügyletek miatt.
Találatok: [57]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>