Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Polgár highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Újra bíróság előtt Polgár polgármestere

Az ügyészség egy 2005-ös ügy miatt bűnpártolással gyanúsítja Tóth József volt szocialista parlamenti képviselőt, Polgár város vezetőjét, aki jelenleg a Demokratikus Koalíció színeiben politizál. Tóth szerint fölháborító, hogy a vádhatóság 2010-ben éppen az önkormányzati választások előtt gyanúsította meg.

Bíróság előtt Polgár polgármestere

Megkezdődött Tóth József volt szocialista parlamenti képviselő, jelenleg DK-s polgári polgármester büntetőügye a Debreceni Városi Bíróságon. Egy 2005-ös ügy miatt gyanúsították meg még 2010-ben, a politikus szerint ebben politikai motivációk is szerepet játszottak.

Gyurcsány: bűzlenek az ügyészségi gyanúsítások

A volt miniszterelnök szerint "a politikai beavatkozás ocsmány szagától bűzlenek" a választások előtt felgyorsuló ügyészségi eljárások, gyanúsítások, amelyek rendre helyben esélyes szocialista polgármestereket érintenek.

Az MSZP-sek lepapírozták az ügyet – érintett a helyi jelölt is

Első fokon 480 napnak megfelelő pénzbüntetéssel sújtotta a bíróság Petrohai Barnabást, a 2004–2008 között MSZP által vezetett hajdú-bihari önkormányzat M3 Kht.-jának egykori titkárát.

A polgári képviselő-testület elfogadta Tóth József magyarázatát

Polgár város képviselő-testülete tegnapi rendkívüli ülésén a kormánypárti tagok tíz igen szavazatával és a három fideszes képviselő tartózkodásával elfogadta Tóth József polgármester, szocialista parlamenti képviselő beszámolóját a napokban kirobbant "lepapírozási" botránnyal kapcsolatban.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>