Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Polgárőrség highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Már a főrendőrt is feljelentették

Bencze József országos rendőrfőkapitányt hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt feljelentették – értesült a HavariaPress. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője elmondta, hétfőn dönt a nyomozó hatóság arról, indítanak-e nyomozást a hivatali gépkocsihasználattal, lakásügyekkel és tanácsadói szerződésekkel kapcsolatos feljelentés ügyében.

Az országos rendőrfőkapitányt is feljelentették

Bencze József országos rendőrfőkapitányt is „feljelentették” a Bejelentők, akik a BRFK és a budapesti polgárőrség elnökének megbízási szerződésével összefüggésben hűtlen kezeléssel „vádolják” Budapest főkapitányát, Tóth Gábor vezérőrnagyot.

Hűtlen kezelés a BRFK-n?

Nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség hűtlen kezelés gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK) is érintő tanácsadói szerződések ügyében tegnap. Az eljárás egy névtelen feljelentést követően indult meg. Tóth Gábor budapesti főrendőr a napokban úgy nyilatkozott, lejárató kampány folyik ellene.

Feljelentés a főkapitány ellen

Valószínűleg ma dönt az ügyészség arról, hogy indít-e nyomozást Tóth Gábor Budapest rendőrfőkapitánya ellen hűtlen kezelés miatt. A Híradó szerint az ügyészségnek egy névtelen feljelentő levelet küldött, ami szerint indokolatlan volt a Budapesti Rendőr-főkapitányság és az egyik polgárőrszövetség között létrejött szerződés.
Találatok: [5]  Oldalak:   1