Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Porsche Hungária Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Golyóálló leplekkel védhetik Ádert: furcsa beszerzések a Készenléti Rendőrségnél

Budaörsi ikerházat, limuzin osztályú Audi A3-asokat, de húsz lövedékálló lepelt is beszereztek a rendőrök, több mint 8 milliárd forint sorsát mutatja be egy nyúlfarknyi lista.

Közpénz és radír – Eltűnt tízmilliók Orbán főtanácsadójának alapítványánál

Hegedűs Zsuzsa 2010-ben nagy tervekkel és komoly állami pénzek birtokában indította el alapítványát. Az egykori szociológus a legszegényebb családokat akarta önellátó élelmiszertermelésre megtanítani. A célokból mára alig maradt valami, viszont az alapítvány egy kisebb vagyont költött magára. Megpróbáltuk kiszámolni, mennyit és mire.

95 millióért szereznek be autókat Polt Péterék

A Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészség összesen 20 darab személygépkocsi beszerzésére kiírt nyílt közbeszerzési pályázatra egyetlen ajánlat érkezett, a Porsche Hungaria Kft.-től. Meg is nyerték a tendert, bár kicsit drágábban, mint eredetileg becsülte az ügyészség. Ez azt jelenti, hogy a tervezett nettó 86,61 millió forinttal szemben 94,98 millió forint + áfa lesz majd a számlán. Az ár egyébként 90 százalékban volt döntő szempont az elbíráslásnál.

A bevándorlásra hivatkozva kerülte meg a rendőrség a közbeszerzést a Mercedesek vásárlásakor

Tudja ön, hogy hétfőn hány migráns fogtak el a magyar hatóságok a déli határkerítésnél? Nullát. Az elmúlt egy hétben három nap is úgy telt, hogy nem fogtak el senkit. Bár hosszú ideje minimálisra csökkent azoknak a menekülteknek a száma, akik Magyarországon keresztül próbálnak bejutni az Európai Unió területére, a kormány továbbra is érvényben tartja a tömeges bevándorlás miatt kihirdetett válsághelyzetet.

Luxusszállót épített az állam kedvenc autókereskedője

A Matolcsy-rokon Szemerey Tamás bankjától kapott több százmilliós hitel egyik fedezete az a balatonfüredi ingatlan, amire az állami autóbeszállító Porsche Hungária ügyvezetője és családja épített szállodát.

Most 167 millió forint értékű tendert nyert a Porsche Hungaria egyedüli ajánlattevőként

Közel 167 millió forintért vásárol húsz felső-közép kategóriás autót a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság. Még pedig a Porsche Hungaria Kft-től, amely mellett más nem is nyújtott be ajánlatot. A cég tovább tarol az állami autóbeszerzések terén.

Új autót kapnak a miniszterek és államtitkárok

Egyedüli pályázóként a Porsche Hungaria nyerte meg a kormányzati autótendert. Első körben legalább 42 autót cserélnek le nettó 430 millió forintért; az állami vezetők egy részének szolgálati gépjárművei elöregedtek. A cég sorra nyeri a közbeszerzéseket.

Rendőrautó-tender: Fordok és Opelek hatmilliárd forintért

Fordokat és Opeleket vehet a rendőrség, miután a kancellária Központi Szolgáltatási Főigazgatósága az említett modellekkel pályázó cégeket hirdette ki győztesnek tegnap az Országos Rendőr-főkapitányság hatmilliárd forintos járműbeszerzési tenderén – értesült lapunk.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>