Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Power Investments International highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Kapolyi nem ismerte el bűnösségét

Nem ismerte el bűnösségét csütörtökön tett vallomásában az MVM-ügyben folyó perben Kapolyi László, a System Consulting Zrt. tulajdonosa, aki harmadrendű vádlott a bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős kárt okozó hűtlen kezelés miatt folyó eljárásban.

Szakít Kapolyival az MVM

Mint ismeretes, a Kárpát Energo a vásárosnaményi gázerőműre nyújtott teljes hitelkeretet lehívta, és abból 32,5 milliárd eurót befektetési kölcsön címén azonnal továbbutalt egy luxemburgi cégnek, amelynek egy a Kajmán-szigeteken bejegyzett postafiókcég volt a tulajdonosa.A befektetési kölcsönnek aztán nyoma veszett,a vásárosnaményi gázerőmű pedig a mai napig nem épült meg.

Kapolyi: Engem nem kérdeztek

Az MVM belső vizsgálata több olyan, az előző vezetés idején létrejött ügyletet is szabálytalannak talált, amelyeknek közük van Kapolyi László cégeihez.

Óriáspanama vagy elúszott lehetőség az MVM-ügy?

Az MVM csoport részéről eljáró személyek esetében sikkasztás és hűtlen kezelés, a résztvevő külső felek oldalán orgazdaság, pénzmosás és jogosulatlan befektetési tevékenység, valamint a bűnszövetkezeti elkövetési forma gyanúját veti fel az offshore cégekhez került milliárdok ügye...

MVM-milliárdok offshore cégeknek

Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban.
Találatok: [5]  Oldalak:   1