Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

PriceWaterhouse highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Három felcsúti stadion árát már most elköltöttük az olimpiára

A legbarátibb becslések szerint is több, mint tízmilliárd forintnál állhatnak meg a bukott olimpiai pályázat kiadásai.

Így folytak el a milliárdok az olimpiai pályázatra

A szerényebb számítások szerint is a tízmilliárd forintot közelíti az összeg, ami eddig az olimpiai pályázatra ment el. A pályázati anyagok mellett a hazai reklámozásra költöttek nagyon sokat, az árak pedig menet közben egyre tovább nőnek.

Budapest 2024 tanácsadás: 7,25 milliárd plusz áfa

Aki még elhiszi, hogy annyiért rendezne Budapest 2024-ben olimpiát, amennyit mondanak, akkor most gondolja újra. Az Európai Unió hivatalos lapjában szerdán megjelentett közlemény szerint a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. nettó 1 491 495 000 forinttal megemeli az olimpia budapesti pályázat elkészítéséhez szükséges külső szakmai tanácsadói feladatok ellátására fordított összeget. Ami így az eddigi 5 762 847 242 forintból 7 254 342 242 forint lett.

Így szórják a pénzt az olimpiai pályázatra

Eddig 6,5 milliárd forintot költött el a 2024-es olimpia budapesti pályázatáért felelős cég, most nyilvánosságra került, hogy pontosan mire.

Nah, ki ad kilencszázezres napidíjért tanácsot az olimpiai pályázathoz?

Az olimpiai pályázattal megbízott cég ötmilliárdot költ tanácsadókra. A részleteket eddig titkolták, de az Átlátszónak nyilatkozó Pataki Márton, az Együtt politikusa felfedte, mi van a szerződés mellékleteiben. Milliárdok mennek külföldi tanácsadóknak, és az olimpiai pályáztatásért felelős vállalat vezetőjének volt cégéhez.

Kétszáznegyvenmillió kéthavi munkáért – horribilis pénzekből írhatnak a budapesti olimpiáról

Az olimpiai hatástanulmány elkészítésével nem fejeződött be a Price­waterhouseCoopers és a kormány együttműködése. A tanácsadó cég ezúttal két hónapnyi munkáért 240 milliót kapott, ügyvezetője pedig már a 2024-es pályázatot koordináló állami-önkormányzati tulajdonú Budapest 2024 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója.

Megszereztük és közzétesszük a teljes megvalósíthatósági tanulmányt a budapesti olimpiáról

A 2024-es budapesti olimpiai pályázatot megalapozó megvalósíthatósági tanulmány hasonlít Columbo felügyelő feleségéhez: mindenki tudja, hogy létezik, de még nem látta senki.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>