language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off

Intézmények:

Profiter Machine Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Csaknem százmilliót fizethet vissza az államnak Kunszentmárton az ipari parki projektje miatt

Kamatokkal együtt összesen 98 millió forintot kell visszafizetnie Kunszentmárton önkormányzatának, mert a Magyar Államkincstár EU Támogatási Főoszály Felülvizsgálati osztálya a Pénzügyminisztérium vizsgálata nyomán – szabálytalanságok miatt – visszakéri a város ipari parkjának kialakítására adott támogatást – derül ki Hadházy Ákos országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzéséből.

Közel 100 milliót kell visszafizetnie Kunszentmártonnak a kudarcos ipari parki beruházás miatt

Közel százmillió millió forintot kell visszafizetnie Kunszentmártonnak az ipari parki beruházással kapcsolatban indított "szabálytalansági eljárás" eredményeként – erről számolt be közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Termálvízben, egy szál fürdőgatyában dönthettek közbeszerzésekről Boldog Istvánék

Úgy tűnik, a meghívásos közbeszerzési pályázatok leosztásában, az előre megbeszélt sikerekben, a visszacsurgatott pénzekben olyan szintű vadnyugati viszonyok alakultak ki Szolnok megyében, hogy a botrány akár egy fideszes országgyűlési képviselőt is magával ránthat. Ügyészségi nyomozás indult, egy ember nyomkövetőt kapott, 4 embert letartóztattak, köztük a kormánypárti parlamenti képviselő jobbkezét. Hogy működött a rendszer? És kik a főszereplők? Elmeséljük.

Egy Kádár-kockában működik a pénzgyár Boldog István körzetében

Szellemtanyának tűnik annak a jászkiséri cégnek a székhelye, amely Boldog István országgyűlési képviselő körzetében sorra nyerte a TOP-os pályázatokat. Szédületes gazdasági karrierívet mondhat magáénak egy lepukkant jászkiséri családi házba bejegyzett cég: a Profiter Machine Kft. 2017-es megalakulása után alig két év alatt tizenkét alkalommal nyert TOP-os pályázatokon és csaknem másfél milliárd forintos összberuházást nyert el a homofób kijelentéseiről elhíresült Boldog István fideszes országgyűlési képviselő körzetében.
Találatok: [4]  Oldalak:   1